Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le és vetik meg a prostikat?
Szerintem sok esetben lényegesen értékesebbek, mint az úgynevezett tisztességes nők. Nem vernek át és felvállalják magukat. Én valahol még tisztelem is őket.
Sokan azt mondják, hogy férfiként lealacsonyító hozzájuk járni. Ellenkezőleg. Nagyon sok odafigyelést és megértést kaptam tőlük. Nem úgy mint egyesektől. Ti hogy látjátok?
A fodrász meg pénzért hajat vág. Megmasszírozza a fejedet hajmosáskor előtte. Nekem rendszseresen feláll a farkam a ponyva alatt, mert piszok jól néz ki a fodrászcsajom. A cickói hozzá-hozzátapadnak a vállamhoz, miközben dörzsöli a búrámat.
Szóval hol itt a probléma? A szex is csak egy folyamat. Semmi több, semmivel nem több pénzért csinálni, mint ingyen dugni részegen vmi gáz sráccal, csak mert f..szhiányos valaki. Sőt a férfiak meg imádnak dugni, imádják az egyéjszakásokat... ez miben jobb/erkölcsösebb/dícsérendőbb mint a prostilét?
Az a bajuk, hogy nem rájuk költik azt a pénzt. Fentebb ki is fejtettem. Le is nulláztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!