Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretem elcsábítani az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretem elcsábítani az idősebb férfiakat?

Figyelt kérdés
Amióta szakított velem a tőlem csak egy évvel idősebb pasim, azt vettem észre , hogy szeretem elcsábítani a 10-20 évvel idősebb (nem foglalt!) pasikat. Nem akarok feltétlen tőlük komoly kapcsolatot, hanem élvezem , hogy flörtölök (esetleg csókolózom velük) de ennyi. A velem egyidősek nem is tetszenek (pedig ugye a volt pasim hasonló korú volt). Ez a szakítás ki válthatta ezt belőlem? 20/L
2016. okt. 23. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Engem is elcsábithatna egy ilyen lány. 36/F
2016. okt. 24. 07:46
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

A miértre nem tudom a választ, de nálam is próbálkozhatnál!

F./40+.

2016. okt. 29. 12:07
 13/16 anonim válasza:
55%

-Szerintem mert csalódtál.

-Mert gyáva vagy.

-Félsz újra belekezdeni egy kevésbé tapasztalt korodbeli fiatallal.

-Ezért kompromiszúmot kötsz magadba és a biztonságosabbnak itélt idősebbek felé vágysz mégha ez nem is tulzottan tudatos is.

Az álatoknál is van erre példa.

Csak ezen nők sajnos általában megbánják.

Mert lessz egy biztonságos de legtöbszőr unalmas fásúlt életűk.

Egy testileg és lelkileg sokal jobban megőregedett nyúgodt párjukkal.

Aki akkora már csak a megszokott napi életmodon kivűl nem vágyik másra.

Itt szoktak kezdődni a problémák.

2017. jan. 31. 18:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Így ismeretlenül nem tudom a választ, de szívesen beszélgetnék veled! Nem csak erről.
2017. febr. 19. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fiatal vagy és azért csinálod....a jatek az jó de hosszú távon nem működne , de neked nem is kell több. Ha kiéled magad visszatérérsz a korosztalyodhoz.

Dobj egy uzit ha ráérsz , de csak beszegetni tudunk nagyon messze vagyok tőled.

2017. nov. 9. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is az első pasim csak 1-2 évvel volt idősebb. Aztán úgy megbántott, hogy azt mondtam soha többet nem foglalkozom korombeliekkel. Még kisfiúk.
2017. nov. 9. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!