Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire baj, ha egy fiúnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj, ha egy fiúnak van valami fétise?

Figyelt kérdés

2016. okt. 20. 22:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De nem kéne beöltözni meg ilyen dolgokat csinálnia.Konkrétan egy testeéyze érdekel,csak azt szeretném jobban megnézni..
2016. okt. 23. 20:24
 12/21 anonim ***** válasza:
Az én lakk / műbőr / téli bélelt (sí-) ruha fétisemhez soha nem találtam partnert. Tönkretette az életemet. Még homoszexuálisként is többre vittem volna :( . Szerintem ez egyfajta büntetés egy másik életben elkövetett vétkeinkért, nem vagyok vallásos, de mégis ezt mondom. 41/F
2016. okt. 31. 07:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Komolyan nem volt hajlandó belakkozni a körmét a csaj vagy felvenni egy műbőrt?Azért ez már tényleg durva,hogy efy ilyen apróságot nem képes teljesíteni
2016. okt. 31. 10:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Kérdező miért mindig csak azt várjátok, hogy a fétissel nem rendelkező emberek beleéljék magukat a helyzetetekbe? Ti miért nem próbáljátok beleélni magatokat az átlag emberek érzéseibe? Valószínűleg nem a műbőr/lakk egyéb dolgokkal volt baja a nőknek, hanem azzal, hogy ez valakiben szexuális izgalmat vált ki, erre élvez, így akar szexelni vagy rosszabb esetben semmi más nem jó neki. Nekik ezek hétköznapi dolgok és nem a szex részei. Most komolyan, félretéve a fétised, számodra nem fura ha valaki olyan dologra izgul ami számodra egy hétköznapi tárgy/dolog/stb??
2016. okt. 31. 14:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Számunkra a "hétköznapi ember érzései" unalmasak.Számunkra más az izgalmasabb.Ha olyan barátnőt fognák ki,aki arra izgulna,hogy én lakkcipőbe vagyok,akkor felvenném a kedvéért.De én sem értem,hogy mi az ilyen lakk meg műbőrfétisben az izgalmas.Nekem száj fétisem van.Nem kérnék semmi extrémet,csak hogy had lássam nagyra nyitva a száját.Olyan nagy bűn ez?Meg amúgy is a szexualitás elég nagyrésze orális,amik szintén izgatnak.De én rengeteg indokot tudok mondani,hogy niért izgazó egy női száj
2016. okt. 31. 14:52
 16/21 anonim ***** válasza:

:)

Csak azért is?! =] Hátha... hátha....... hátha...... ??

Majd csak megunod.... vagy nem.

Mindenesetre a kitartásodtól még valószínűleg nem fog változni a női nem. :/

2016. okt. 31. 22:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj de ilyen hozzáállással ne csodálkozz ha nem találsz senkit.

1, az ember nem tehet róla, hogy mire nem izgul, nem tehet arról, hogy hétköznapi ilyen értelemben

2, attól, hogy te furább dologra izgulsz, nem leszel se jobb, se több mint mások, nem lesz kifinomultabb szexualitásod, se semmi. Csak kicsit különböző leszel ezen a téren.

Mindig is te leszel a kisebbség, és amit többen csinálnak, az a norma. A világ (a nők) pedig nem arról szól, hogy a te fétiseidet kiszolgálja. És ha már itt tartunk te mégis mit nyújtasz a másik félnek azért, hogy a te fantáziáid teljesíti amik őt ugye szexuálisan teljesen hidegen hagyják?

2016. nov. 1. 01:49
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam többnek ettől.Még csak 18 vagyok,még nem volt barátnőm.Legalábbis odáig még nem jutottam el.De ha ő kérne tőlem valami szokatlant,én megtenném neki.Tudom,hogy vannak szokatlan,durvább dolgok amikbe nem szívesen mennék bele (ez konkrétan a pisi-kaki stb dolgok).De szerintem az enyém nem olyan durva.

De most őszintén,nem tennél meg annyit egy fiúnak,hogy megmutatod neki a szádat?Nem akarok személyeskedni ezzel,csak hogy esetleg mire számíthatok ha szóba kerülne

2016. nov. 1. 18:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Annyira bírom ezt a sok nagyon okos válaszolót. Azt se tudjátok, mi a fétise a kérdezőnek, de már írjátok, hogy így, meg úgy, meg amúgy nem jó. Azt se tudjátok, hányezer fajta fétis létezhet, de azért írjátok a magatokét.

Nagyon függ attól, mi az a fétis és a partnered mennyire nyitott rá. De vannak olyan fétisek is, amik szórakoztatóak is a másik számára is, csak a sok tudatlan válaszló nem ért a témához.

És még az is lehet, hogy nem is fétis, csak a kérdező gondolja annak, de a sok, nagyon okos válaszoló azt hiszi, ez is kizárható.

Ha nem állandóan a fétised körül forogsz a párkapcsolatban, de mondjuk időnként igényed van rá, hogy elmenjetek síelni (amit az egyik hozzászóló említett), az biztos belefér.

De még olyan is lehet, tetszik a fétised a partnerednek.

2016. nov. 1. 23:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Nyitott szájat nézegetni? Menj fogorvosnak és fel sem kell tenned a kérdést senkinek.
2016. nov. 2. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!