Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
:)
Csak azért is?! =] Hátha... hátha....... hátha...... ??
Majd csak megunod.... vagy nem.
Mindenesetre a kitartásodtól még valószínűleg nem fog változni a női nem. :/
Már ne is haragudj de ilyen hozzáállással ne csodálkozz ha nem találsz senkit.
1, az ember nem tehet róla, hogy mire nem izgul, nem tehet arról, hogy hétköznapi ilyen értelemben
2, attól, hogy te furább dologra izgulsz, nem leszel se jobb, se több mint mások, nem lesz kifinomultabb szexualitásod, se semmi. Csak kicsit különböző leszel ezen a téren.
Mindig is te leszel a kisebbség, és amit többen csinálnak, az a norma. A világ (a nők) pedig nem arról szól, hogy a te fétiseidet kiszolgálja. És ha már itt tartunk te mégis mit nyújtasz a másik félnek azért, hogy a te fantáziáid teljesíti amik őt ugye szexuálisan teljesen hidegen hagyják?
Nem érzem magam többnek ettől.Még csak 18 vagyok,még nem volt barátnőm.Legalábbis odáig még nem jutottam el.De ha ő kérne tőlem valami szokatlant,én megtenném neki.Tudom,hogy vannak szokatlan,durvább dolgok amikbe nem szívesen mennék bele (ez konkrétan a pisi-kaki stb dolgok).De szerintem az enyém nem olyan durva.
De most őszintén,nem tennél meg annyit egy fiúnak,hogy megmutatod neki a szádat?Nem akarok személyeskedni ezzel,csak hogy esetleg mire számíthatok ha szóba kerülne
Annyira bírom ezt a sok nagyon okos válaszolót. Azt se tudjátok, mi a fétise a kérdezőnek, de már írjátok, hogy így, meg úgy, meg amúgy nem jó. Azt se tudjátok, hányezer fajta fétis létezhet, de azért írjátok a magatokét.
Nagyon függ attól, mi az a fétis és a partnered mennyire nyitott rá. De vannak olyan fétisek is, amik szórakoztatóak is a másik számára is, csak a sok tudatlan válaszló nem ért a témához.
És még az is lehet, hogy nem is fétis, csak a kérdező gondolja annak, de a sok, nagyon okos válaszoló azt hiszi, ez is kizárható.
Ha nem állandóan a fétised körül forogsz a párkapcsolatban, de mondjuk időnként igényed van rá, hogy elmenjetek síelni (amit az egyik hozzászóló említett), az biztos belefér.
De még olyan is lehet, tetszik a fétised a partnerednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!