Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó szerepjáték ötlet?
Figyelt kérdés
A barátom említette, hogy izgatja a szerepjáték. Korábban pedig azt is, hogy szereti, ha néha a nő kezében van az irányítás.
Ezért arra gondoltam, hogy beállítok hozzá, mint gazdag, idősebb, unatkozó nő (ő lenne a gigolo-m), és előadnám, hogy a férjem a megbeszélés ellenére nem jön ma haza, és bosszúból eljöttem hozzá, hogy a férjem pénzén kényeztessen. Levetetném vele a kabátomat, töltetnék vele italt, lassúzni kéne velem stb majd jönne a szexuális kényeztetés. Ahogy nekem tetszik, ahogy szerintem egy elhanyagolt nőnek tetszene.
Kicsit idősebb de szexi nőre valló hajviseletem, sminkem, elegáns ruhám, magassarkúm lenne, így mennék el hozzá. Adnék neki valami álnevet is.
Szerintetek?
2016. okt. 19. 16:55
2/2 anonim válasza:
szerintem amit leírtál az nagyjából magába foglalja azt amit a srác akar tőled. szerintem próbáljátok ki ez kezdetnek jó lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!