Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi 24-25 évesek között feltétlenül szex-szel végződik?
3 éve nem randiztam, egy pár hónapja lett vége egy 3 éves párkapcsolatomnak. Ő volt az első, akkor nem így indult az egész, mint most.
Pénteken találkozok egy csajszival, akit szombaton egy koncert után ismertem meg. Akkor heves smárolás lett a vége, aztán hajnalban mindketten mentünk haza.
Pénteken lemegyünk szolidan inni egyet, úgy mégis mire számítsak, lehet hogy ciki a kérdés, de mit várhat a lány? Beszélgetésekből annyira nem derült ez ki számomra, igazából nem is hajtottam rá, keveset is vagyok facebookon, annyit nem is dumáltunk. Élőben való beszélgetéseket egyébként is jobban preferálom.
A válaszokat előre is köszönöm.
Jajj,dehogy is! Simán lehet a második,harmadik,negyedik randin is csak csókolózni! Sőt! Az a jó,ha húzod a lányt egy kicsit és nem megdöntöd egyből. Így van varázsa, a szex egymást nem ismerve semmi extrát nem tartogat.
A te programválasztásodtól függ,hogy mikor lesz. Ha sétát, teázást, esetleg valami együtt sportolást (squash, falmászás,stb) ajánlsz fel, nem is lesz esély szexre.
Ha viszont ő ajánlkozik filmezéssel,közös főzéssel, esetleg "ahh, elfáradtam,nem masszírozol meg?!" akkor ott ő már többet remél.
Remélem segítettem, 26/L
A sikertelen randikat nem számolom, amikből semmi nem lett.
Amikből kapcsolat, abból 3 olyan, hogy ottalvások sorozata, szex NÉLKÜL. Az csak pár hét után volt.
Ahol első randi szex... Az nálam ennyiben ki is merült mindig.
28N
"egyszer se feküdtünk le randi alkalmával. Csak miután össze jöttünk"
WTF????????
Azzal mész el randizni, akivel össze akarsz jönni. És első randin kiderül hogy összejöttök-e.....
A 6-os jól írja. Mi az hogy randin egyszer sem "csak miután összejöttünk"? A randinkon jöttök össze alapból és az jelzi az összejövést is sokszor, ha lefekszetek. Vagy facebookon megbeszéltétek (2-es) hogy mától össze vagyunk "jövve" és legközelebb már valamelyikőtök lakásán találkoztatok szexelni?
Kérdező: Én általában 3-5 randi után fekszem le a lányokkal, de 1-2 randira is volt már példa. Attól is függ, hogy te mennyire próbálkozol és attól is hogy őt mennyire győzted már meg magadról.
Ha őt hazakíséred, aztán "felkéreckedsz" WC-re vagy ha azt mondod igyatok meg nálad valamit az este zárásaként, akkor nyilván több esély van a szexre, mintha kukaként nem csinálsz semmit csak rá vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!