Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso alkalom a jovoben?
Figyelt kérdés
Lassan eljon az ideje. Olvasgattam nar mennyire fajhat, esetleg verezhet. Ha kelloen kenyelmes helyzetben vagyunk a parommal es atadjuk magunkat az elvezetnek akkor kevesbe fog fajni nem? Ugyertem..nem arra fogok figyelni hogy: jaj bent vab mar? Hanem egymasra koncentralunk inkabb? A kerdes inkabb az lenne; tenyleg bevallik ez a modszer? Evidens hogy elengedjuk magunkat de megis ott lesz bennem a felsz..minden segitseget es valaszt szivesen fogadok! Elore is koszonom:)2016. okt. 17. 00:21
1/3 anonim válasza:
A barátnőmnek én voltam az első... Fájt neki, és nem csak az első, csak 10-15 alkalom után tudta azt mondani, hogy mostmár jó... És nem azért, mert nem figyeltem volna rá, ne lett volan elég nedves vagy akkor lób*szó péniszem lenne :D
Van aki szűkebb és tök mindegy mennyire figyelnek oda rá, fáj, és van akinek már az első is jó... emberfüggő az egész, ne félj tőle, de ha mégis fáj, előbb-utóbb csak jobb lesz :)
2/3 anonim válasza:
Leginkább a lelki állapotodon múlik a dolog. Van bármi olyan gátlásod vagy félelmed, amiről a párod még nem tud? Voltatok már egymás előtt meztelenek? Játszottatok már egymással?
23/L
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, meg nem volt semmi.Csak mar torom a fejem a lehetosegeken. Nyilvan az illeto olyan, akiben teljes mertekben megbizok es igen, az is benne van a pakliban hogy probalunk minnel jobban teljesiteni csak azert, hogy a parunk elvezze azt.
2016. okt. 17. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!