Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire para hogyha ott derül ki?
Figyelt kérdés
Még nem voltam senkivel, de szeretném már elveszíteni, meg akarok tőle szabadulni mert csak akadályoz. Van egy srác, akivel hogyha minden jól alakul lehet hogy "szórakoznánk" kicsit, mennyire lenne gáz, hogyha már közben derülne ki, hogy még szűz vagyok?
Egyébként nem vagyok teljesen tapasztalatlan, csináltam már sok mindent csak éppen az aktusig magáig nem jutottam el.
19/l
2016. okt. 16. 20:39
1/6 anonim válasza:
nagyon gáz lenne, szerintem ameddig szűz vagy ne próbálj meg fiúval szeretkezni
2/6 anonim válasza:
Mész az utcán és egyszer csak kigáncsol a szüzességed vagy mi. Nem tudom elképzelni, hogy miként akadályozhatna az életben. Nade a lényegre térve, lehet nem ártana tudatni a fiúval, és ugye remélhetőleg oda is fog figyelni rád, különben igen fájdalmas pillanatokat élhetsz meg. Szerintem gáz, ha ott derül ki.
3/6 anonim válasza:
Számomra nem lenne gond, mert már van tapasztalatom és tudom hogy lehet viszonylag kevés fárjdalmat okozva szűzteleníteni. F/41
4/6 Illetlen Levesek 4 válasza:
Mondd neki azt, hogy a "szűz vagy-e" kérdésre azt hitted, a horoszkópodat kérdezi.
5/6 anonim válasza:
'mennyire lenne gáz, hogyha már közben derülne ki, hogy még szűz vagyok? "
Eléggé.
"Egyébként nem vagyok teljesen tapasztalatlan, csináltam már sok mindent csak éppen az aktusig magáig nem jutottam el. "
Mintha ela need fir speed után hinnéd azt, higy tudsz vezetni.
Amúgy jó nagy rib*c vagy.
6/6 anonim válasza:
Ha csak szórakoztok, akkor nem gáz ha közben derül ki. Elvégre nem vagy köteles előre közölni. Tégy belátásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!