Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátommal tíz hónapja lakunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal tíz hónapja lakunk albérletbe. Úgy felmentek az árak, hogy alig bírjuk fizetni. A tulaj azt mondta, vagy megyünk, vagy lefekszem vele. Nem tidom mit tegyek? 20/l

Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 18:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Ezt a pároddal is meg kellene beszélned!! És ha kiakarja fizetni,s mondod neki,hogy te lerendezted,mit fog szólni. Jobb ha előre megbeszéled. Ugylátom nagyon le akarsz vele feküdni. Hány évesek vagytok? A tulaj?
2016. okt. 16. 18:52
 12/37 A kérdező kommentje:
Nagyon nem akarok, de nem látok mást. Ha megteszem biztos nem mondom meg a barátomnak, maximum azt fogom mondani hogy takarítani járok hozzá. Ahogy mondtam, rendőrségre ő mehetne, hiszen hónapokkal el vagyunk maradva. Hulyeséget ne írjatok.
2016. okt. 16. 18:56
 13/37 anonim ***** válasza:

Szóval neked megéri lefeküdni a tulajjal egy egérlyukért?

Nagyon okos vagy, csak gratulálni tudok!

Másik albérlet nem létezik a városban?

Bitch please!

2016. okt. 16. 19:29
 14/37 A kérdező kommentje:
Másik albi is hasonló áron van, plusz kell három hónap kaukció, plusz az itteni elmaradás fennáll. Nyilván anyuka mellett könnyű okoskodni.
2016. okt. 16. 20:14
 15/37 Téékáá ***** válasza:
91%

És azon gondolkodtatok h nem budapesten maradjatok?

ha már egyszer alig jöttök ki mi értelme ott maradni, mi fog változni az idővel?

amugy ha az én csajom lennél rögtön mennénk onnan, a föld alul is kikapranék valami másik kérót, ha meg megtudnám h félrekúrt bármilegyen a magyarázat, mert ez nekem nem magyarázat h levagy maradva a bérlettel, ez nálam nem férne bele.

Ha belegondolok h azért h ott lakhassak valaki a faszát mártogassa az életem nőjébe gyilkos gondolataim támadnak....

2016. okt. 16. 20:28
 16/37 anonim ***** válasza:

Ha neked inkább az éri meg, hogy lefeküdj egy idegennel, hogy egyenlítsd a tartozásokat, minthogy inkább hazamennél, akkor mondhatjuk, hogy megélhetési k**va vagy (leszel).

Az egész kapcsolatot már most megölöd vele, bár ezek szerint simán a barátod szemébe tudnál nézni ezek után.

Ha én lennék a barátod és ezt megtudnám úgy hagynálak ott ahogy csak lehet...

Jöjjetek el, költözzetek oda valamelyik ismerősötökhöz, családhoz, nagyszülőkhöz.. és idővel egyenlítetek a számlát.

(Ennyi erővel regisztrálhatnál valamelyik xxx oldalra és felajánlhatnád a testedet érte. Gyk.: ugyanezt fogod csinálni, csak a tulajjal)

2016. okt. 16. 20:32
 17/37 anonim ***** válasza:
Te már döntöttél, akkor mi a kérdés, szerintem kamuzol..
2016. okt. 16. 20:42
 18/37 A kérdező kommentje:
Már vártam hogy költözz ismerőshöz vagy haza. Megmondtam hogy haza nem. Lesz is sok ilyen kérdés, ha a havi fizetések 120-150 ezer forint, és az albi is 100 felett van. Nem, nem megyek egyetemre, nekem bőven elég a középsuli.
2016. okt. 16. 20:48
 19/37 Téékáá ***** válasza:
Beszéld meg a barátoddal, ha nektek nem gáz h kúrni kell a lakásért akkor hajrá ha igen akkor húzás..
2016. okt. 16. 21:22
 20/37 anonim ***** válasza:
Mit akarsz te özépsulival boldogulni mikor szarják az egyetemek a diplomásokat? Nem kell csodálkozni ha nem tudjátok fizetni az albérletet... Én már a céltalanságod miatt sme lennék veled együtt a barátod helyében... Vagy ő is ilyen alulkvalifikált?
2016. okt. 16. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!