Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy farkú pasiknak van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy farkú pasiknak van esélye az análszexre?

Figyelt kérdés
28 leszek és még sajnos nem állt módomban kipróbálni az anált, mert minden lány elutasított eddig. Azoknál, akik análoznak számít a pénisz mérete?
2016. okt. 16. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Az számít, hogy mennyire vagy türelmes, mennyire tágítod ki, mennyi síkositót használsz. És persze nem szabad neki esni, mert akkor egy életre elveszed a kedvét az análtól. Ha jól csinálod a dolgodat, akkor nagyon nagy élvezet lesz belőle.
2016. okt. 16. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
a barátomnak is nagy a mérete, de megbízok benne és figyelmes velem így egy idő után már nem volt olyan érzés mintha szétszakadnék ott, hanem elkezdtem élvezni
2016. okt. 16. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam ezért elutasítani egy pasit sem. Pláne ha punciba esetleg még jobban is élvezem vele, mint általában, mert vastagabb, és kitölt jobban, akkor ezek után csúnya lenne, ha hátulra meg pont neki nem engedném egyáltalán...
2016. okt. 16. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
engem is sok lány elutasított anál előtt a méretem miatt. előbb utóbb majd lesz valaki aki meri bevállalni ha meg nem akk sem vesztettem sokat szerintem
2016. okt. 16. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
3-as válaszoló, meglepett ez a válasz, manapság ritkán találkozom ilyen önzetlen nőkkel. :)
2016. okt. 19. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!