Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát hosszra nagynak nem számít. Teljesen átlagos. Akik pedig azt mondják, hogy a magyar átlag 14 cm, azok kevés magyar péniszt láttak. Én kifejezetten nagyobb méretekkel találkoztam, pl. a mai tizenévesek mintha minden szempontból fejlettebbek lennének, magasabbak, szálkásabbak, és soknak hatalmas pénisze van.
Egy meleg srác
12:
Nem vagyok meleg, de egyetértek veled. A mai fiatal, de már kifejlett farokméretű férfi generációnak (18-25 éves korosztály) az átlag mérete biztos több, mint 14-15 cm.
Még elhiszem akár azt is, hogy a magyar átlag 14 cm, de csak akkor ha ebbe be beleszámolnak minden férfi 18-65 éves kor között mondjuk. A fiatalabbaknak egyszerűen nagyobb az átlag mérete mint az öregeknek. Arról hallottatok már hogy az emberiség átlag magassága is mennyit növekedett az utóbbi 20-50 évben? Akkor az átlag farokméret miért ne növekedhetett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!