Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azért izgulok fel ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért izgulok fel ilyen könnyen, mert szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Elmúltam 20 éves, és még sosem voltam senkivel, de eddig ezt nem is hiányoltam.

Most viszont ha a pasi, akivel alakulnak a dolgok, hozzámér, megölel, megsimogat, stb, már úgy érzem, majd szétrobbanok.

Ez el fog múlni, ha lesz rendszeres nemi életem, vagy lehet, hogy ilyen típus vagyok?

2016. okt. 15. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Azért van persze mert már nagyon szüksége van a testednek rá. Amint elkezded a rendszeres nemi életet, az újdonság varázsa is egyre csökken és már nem fogsz szétrobbanni. :D De miért baj ez?
2016. okt. 15. 08:38
 2/4 anonim ***** válasza:
A tested már kívánja a szexet és kapod a jeleket. Ez ennyi. Ha lesz rendszeres nemi életed akkor ez csillapodni fog, bár teljesen nem fog elmúlni, de nem fog zavarni. :)
2016. okt. 15. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van így marad. S ekkor egy kellemes életnek nézel az elébe, ahol neked az szexualitás öröm és nem kétségek teljes sora lesz. ;)
2016. okt. 15. 10:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor lenne baj, ha nem így lenne.
2016. okt. 16. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!