Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond, vagy a szex tényleg túl van értékelve?
Szó se róla szeretek a párommal együtt lenni, és örömöt okozni neki, de úgy kifejezetten nem tartom egy nagy dolognak. Nyilván mindenkinek más a szexuális igénye, de ha ritkábban lenne sem, okozna akkora gondot. Úgy érzem nem ez a legfontosabb, (számomra legalábbis) egy párkapcsolatban.
Ti hogyan vélekedtek?
Volt már máik partnered az aktuális párodon kívül?
Nekem nagyon fontos a kapcsolatban a szex, és amúgy is, alkalmik több partner.
Lehet neked mások az igényeid, a lényeg hogy a párod igényeivel passzoljanak és akkor nincs gond.
23N
Mindenki más. Te ilyen vagy. Vagy csak unalmas már a párod, ellaposodott a kapcsolatotok, hiányzik belőle a tűz.
Nekem nagyon fontos a szex, ha nem is minden nap csinálnám, de mondjuk minden másnap simán. Egyszerűen imádom csinálni, ha pár nap eltelik úgy, hogy nincs szex, a falat tudnám kaparni. Sokszor, hiába vagyok párkapcsolatban, akkor is megoldom magamnak a párom mellett, mert nagyobbak az igényeim mennyiség terén, mint neki.
29N
Alacsony a tesztoszteron szinted úgy általában. Akinek magasabb, azt jobban érdekli a szex
Higgyétek el tényleg, hogy ez biológiai dolog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!