Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kutyába vagy állva hátulról csináljuk pár húzásra elmegyek, ez mitől lehet? Ő unja már hogy nem tud megdugni rendesen.
Ez érdekes. Nem lehet hogy egyfajta szögben, ferdén tolja beléd?
Amúgy meg, ha túl jó ponton kap el, akkor nem fogod bírni, kénytelen vagytok akkor azt desszertnek hagyni a végére, és egészen odáig más más pózt választani.
Miert cserélnének velem?
Amugy koszi az eddigi válaszokat :)
hát őszintén én amikor hátulról csinálom a páromnak, ő is nagyon hamar el tud sülni (bár mi a hátulról pózt sok előjáték után csináljuk és az a csúcs)
Annyit szoktam csinálni, hogy ha én még jól bírom, akkor egyszerűen lefogom és csinálom neki megállás nélkül.
Ő is beremeg és nagyon érzékeny és ha rajta múlna picit pihenne, viszont ha elkapom és nem engedem akkor neki pici kényelmetlenség után jön a második és néha a harmadik elsülés is.
Szóval mond meg a pasidnak, hogy kapjon el, szorítson az ágyhoz és addig ne engedjen amíg ő nem végez.
Lehet picit fájni fog de nagyon hamar túlesel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!