Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett lányok: nektek jobban bejönnek a mackósabb pasik? Hízlaljam még magam?
Kifejezetten a molettebb, kövérebb lányok jönnek be, 100-120 kg is nagyon szokott tetszeni.
Viszont én vékonyabb voltam mindig is, 177 cm, 70-72 kiló. Több visszajelzést kaptam ducibb lányoktól, hogy őket feszélyezné, hogy ekkora a különbség alkatban, főleg szex közben.
Emiatt egy ideje hízókúrába kezdtem, igyekszem úgy enni és mozogni, hogy izom és zsír vegyesen jöjjön fel. Most 79-80 kiló vagyok, de még egy 5-10 kilót fel szeretnék szedni, hogy "mackósabb" legyek, és a kövérebb lányok mellett arányosabb pár lehessek.
Mit gondoltok erről? Folytassam még?
23/F
Szia!
Én telt nő vagyok és igen, nekem jobban bejönnek a nagyobb férfiak, de óva intelek tőle, hogy ilyenné akarj válni.
Ez az én ízlésem, mikor vékonyabb voltam, akkor is ez tetszett. Nem függ a testalkatomtól az, hogy mit látok vonzónak. Ha negyedekkora lennék (ami azért elég durva lenne :D Ö) akkor is ezekhez a férfiakhoz vonzódnék.
Ugyanúgy, ahogy te vékonyabb férfiként a teltebb nőkhöz vonzódsz találni fogsz olyat, aki telt nőként a vékonyabb férfiakhoz vonzódik. Megváltozni soha senki kedvéért nem kell és nem is szabad, kizárólag magadért. Ha te tetszel magadnak és jól érzed magad a bőrödben, akkor minden a legnagyobb rendben :)
Nekem is mindig a vékony pasik tetszettek.
Lehet, hogy azért nem feszélyez az alkatuk, mert alacsony vagyok, és ha egy-két fejjel magasabb, még vékonyan is ő a "nagy és erős" férfi.
A legjobb az lenne, ha csak egy lánynak akarnál tetszeni, nem mindenkinek! Az sose jön össze.
Az én ízlésem szerint jobb, ha még hízlalod magad!! Azt én nem várnám el, hogy a pasi ugyanolyan kövér legyen mint én, de azért ne legyen nagy különbség.
N a 100-120 kilós fajtából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!