Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Perverz vagyok. Elmenjek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverz vagyok. Elmenjek szexuálpszihológushoz? Kikúrálható? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
kétségbe estem nem találok perverz partnert többéves kapcsolataim voltak de mindig csak a vanilia sex. 25/f
2016. okt. 13. 12:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem unod még?? Lődd már le magad! Már uncsi ez a vanilía szexes dumád....
2016. okt. 13. 12:42
 2/16 A kérdező kommentje:

uncsi ? majd kitalálok jobbat

ez még csak a második kérdésem de nekem 8

de hát ha egyszer igy van mit tehetnék?

2016. okt. 13. 12:49
 3/16 anonim ***** válasza:
A kérdésedből nem derül ki, hogy miért vagy perverz és mik azok az igények amire Nem találtál megfelelő partnert. De ha téged ez nagyon zavar akkor keress fel egy szakembert.. 22 L
2016. okt. 13. 12:52
 4/16 A kérdező kommentje:

az hogy miért vagyok perverz? szerintem ilyennek születtem és kész

nem az zavar hogy az vagyok hanem az hogy nem találok olyat aki kielégítse a vágyaimat

2016. okt. 13. 12:56
 5/16 anonim ***** válasza:

keress tematikus oldalon ...

a gyakorin nem fog partnert találni ehhez

2016. okt. 13. 13:10
 6/16 anonim ***** válasza:

elsőnek is írd le, hogy miben nyilvánul meg a perverzséged, mert simán el tudom képzelni, hogy csak lábfétished vagy hasonlód van és eddig szürke csajokat szedtél fel akiknek már a fényes nappali szex is perverznek számított.

(én swingerezek, gruppenezek, kikötözök és mégsem érzem magam olyannak akinek dokira lenne szüksége)

2016. okt. 13. 13:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Értem de azt nem írtad le hogy miben nyilvánul meg a perverzséged..
2016. okt. 13. 13:19
 8/16 A kérdező kommentje:

nem nem csak lábfétisem van

anális játékok strap on dom/domina szerep pisi sex kikötözés kényszerfrancia orvosos játékok sex játékszerek...... nálam oda vissza működik szeretem ha iranyitanak szeretem ha irányithatok

2016. okt. 13. 14:01
 9/16 anonim ***** válasza:
nem elég határozott a rábeszélőkéd: én tartós kapcsolatban előbb - utóbb mindenkit rávettem néhány perverzióra... pl. 9 éve nem volt olyan nőm, aki ne pisilt volna a számba. :)
2016. okt. 13. 14:08
 10/16 A kérdező kommentje:
mesélj mester :D
2016. okt. 13. 14:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!