Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Hány éves férfival feküdnétek le most legszívesebben?
Figyelt kérdés
A fiúkhoz is ugyanúgy szól a kérdés, hogy lányok esetében mennyi az ideális kor,akivel szívesen lennétek?
Úgy jó,ha azt is leírjátok,ti mennyi idősek vagytok:-)
2016. okt. 11. 11:05
21/32 anonim válasza:
Kb.33-37 évessel. 25 vagyok, a kíváncsiság miatt,.mert mindenki agyondicsérgeti ezt a korosztályt.
22/32 anonim válasza:
#17 próbáld ki velem :) :DD
16,17,18 :D 17/f
24/32 anonim válasza:
19-29 közöttivel. Bár egy 22-25 közötti lánynak jobban örülnék. 21/L
28/32 anonim válasza:
36f vagyok. 58 tól felfelé érdekelne. jó nagy fenékkel.
29/32 anonim válasza:
15-25 de ha jól néz ki a csaj , nem számit a kor
22/f
30/32 anonim válasza:
Gyerekek nekem mindegy csak formás legyen, meg persze zacskót se kelljen a fejére húzni azért valamennyire az is számít, de egy 24-30as csajokkal simán lefeküdnék. ;) Nagy szükségem van már erre főleg, hogy Új Év van Új remények. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!