Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy 1-1 orgazmus alkalmával kb. egy pisilésnyi adag nedv jön ki belőlem? Az ismerőseim még nem hallottak ilyenről, és mindannyian értetlenül állnak a dolog előtt. 18/L
oktatóvideót linkelnél, ha már professzor vagy? :D
egyet láttam, de nem találom azóta
fiatal csávó (doki jellegű?) squirteltett egy csajt gumikesztyűben
#37, mindig elmegyek az utóbbi időben, pont ezért.:)
#38, köszönöm a részletes és aprólékos választ, nagyon sokat segítettél, ment a zöld kéz! :)
Egy elég jó oktatóvideó:
Szerintem egyáltalán nem gusztustalan. Tény hogy nem feltétlenül praktikus, de szerintem is izgató.
Lányok, ha valaki szeretné megtanulni a technikát, illetve megtapasztalni az orgazmus egy teljesen új dimenzióját, magántanítványt vállalok.
Ez a spriccelés gyakorlatilag puncinedv. Nagyon-nagyon sok puncinedv. Ha izgat, hogy beborít a puncinedv, akkor valószínűleg látens meleg vagyok. :D
(Az ondóhoz annyi köze van, mint a puncinedvhez. Vagy ha a spriccelés a baj, akkor mindenki b#zi, aki szeret zuhanyozni. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!