Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy orális szex ugyanolyan bűn hűtlenségben mint egy vaginalis szex?
Figyelt kérdés
Azaz a megcsalás jobban megbocsátható ha oral volt Csak?2016. okt. 8. 16:45
2/12 Rony's válasza:
Megcsalás az megcsalás, te bele tudnál nézni utána a tükörbe vagy a párod szemébe nyugodt lelkiismerettel? Vagy csak gondolj bele fordított esetbe, te hogy reagálnál ha a párod ezzel állna eléd?
3/12 anonim válasza:
Bill Clinton szerint nem...
A világ maradéka szerint igen.
4/12 anonim válasza:
Megcsalás a csókolozásnál kezdődik az értékitéletemben. Ha orál is volt " csak ", az már kemény megcsalás.
Szemrebbenés nélkül a másik szemébe néznek. Tisztelet a kivételnek.
És ha ráérez a másik fél, hogy a társam " tilosba " járt, LEGALÁBB NE TAGADNÁ.
50 N
5/12 anonim válasza:
Én annyival finomítanám, hogy egyrészt az a megcsalás, ami a két félnek nem fér már bele.
A másik, hogy számodra mennyire lenne megcsalás, ha a párod csinálna olyat, mint te?
6/12 anonim válasza:
Minden nemű szexuális érintkezés megcsalásnak számít. Szóval igen!!!! 22 L
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem akkora bűn. A behatolás sokkal intimebb valami az jóval erősebben felkavarna.
8/12 anonim válasza:
Igen, annak számít.(mondom ezt úgy, hogy kicsit sem vetettem meg a jót valamikor, sőt!!!)
Ha párom előállna azzal, hogy "de csak orál volt", én összetörnék.
32/N
9/12 lio77 válasza:
Hát szerintem ha a barátnőm azt mondaná hogy csak orál volt,nem azt gondolnám hogy "Ja,csak bekaptad a farkát?Az azért nem annyira intim".:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!