Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy önkielégítés során 3-4 percig bírom de az aktust fél óráig bírom?
Nem, nem azt írtad, hogy "tovább tudom visszatartani, ha nővel vagyok", hanem azt, hogy "egyedül (nő nélkül) csinálva nyugodtabb vagy".
A 3-4 percig "bírom", nem ugyanazt jelenti, mint a "3-4 perc alatt is el tudok menni", hanem hogy legfeljebb ennyi ideig tudsz kitartani. Az egyik módszere, hogy tovább bírd, hogy valami aszexuálisra gondolsz. Így lehet csökkenteni a hévet.
Ezek szerint neked egy meztelen nő, aki alattad fekszik, aszexuális.
Én speciel nővel kevésbé tudom magam "visszafogni", mert jobban magával ragad a vágy, mint "saját magammal". Szerintem ez a normális.
De a mi a fenét lovagolsz ezen ennyit? Lassan magadon is elgondolkodhatnál egyébként, hogy nem vagy e meleg, ha ennyit foglalkozol azzal hogy egy másik férfi hogyan szexel.
Egyébként az volt a kérdés hogy miért bírja tovább a kérdező az aktust mint az önkielégítést. Hát azért mert aktusnál figyelni kell a másikra is, nem foglalkozhat csak teljes egészében önmagával az ember. Plusz valamennyire eleinte még gátlásos is lehet az ember, ami szintén rásegít erre. Viszont egyedül nyugodt körülmények között, kézzel, pontosan ott és pontosan olyan erősséggel és tempóban tudja ingerelni magát az ember, ami neki a leginkább ideális. Míg partnerrel össze kell hangolódni! Plusz a patnerednél tudatosan is figyelsz rá, hogy ne legyen úgymond "túl jó" neked, ha ő még nincs a közelében a csúcsnak. Vagy te nem tudod ezt irányítani? Akkor ajánlnom figyelmedbe a korai magömléssel foglalkozó kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!