Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hoz annyira lázba a szex.18f. Nem tudom mi lehet a baj, ötlet?
Figyelt kérdés
Nyáron összejöttem 1 lánnyal, kanos voltam, nem tudtam várni, hamar eljutottunk ahhoz a témához, nem volt semmi gond, utánna minden találkozásnál csináltuk. Idővel megváltoztak a dolgok, kiderültek a köztünk lévő különbségek, és viták emiatt, de akkor sem volt baj. 1x nem volt olyan sok kedvem szexelni, de nem akartam csalódást okozni szóval magamra akartam erőltetni, de nem ált fel, és beégtem. Azóta sokszor előrdordul h ez történik akkor is amikor kívánnám, de mindig eszembe jut h 1x beégtem, pedig évekig semmi bajom nem volt régen 1 csóktól kanos lettem és vittem volna ágyba, ehhez képest most néha 1 szopás sem hoz annyira lázba. Most mással vagyok, de már az első alkalommal sem voltam olyan kemény,(megint féltem,h beégek) csak párszor volt jó amikor olyan pózban voltunk, de lovaglóban teljesen meghaltam odalent, pedig tud a lány. Nem tudom mit csináljak, olyan mintha nem lenne bennem elég tesztoszteron azóta h elszúrtam 1x. De nem tudok elvonatkoztatni, mert mindig ez jár a fejemben.2016. okt. 7. 11:06
1/2 anonim válasza:
Amíg nem tudod lelazítani magad és elengedni ezt a félelmet,addig nem fog sikerülni..Ne agyalj,mert amíg görcsölsz addig nem lesz jó..Tök természetes hogyha stressz van-vita van és csak magadra erőltetnéd a szexet akkor nem működik úgy ahogy kéne. Ez nem beégés. :) Felejtsd el ezt a dolgot,mindenkivel előfordult már..
2/2 anonim válasza:
Sok férfi életét keseríti a teljesítési kényszer, ami voltaképpen korántsem kényszer, csak a pasi érzi annak. Fogadd el, hogy ember vagy, nem gép. Vannak érzéseid, vannak rossz napjaid. Nem kell rugózni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!