Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fél éve járunk. Ő le akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve járunk. Ő le akar velem feküdni, én viszont nem szeretnék. Mit tehetnék? 18/L

Figyelt kérdés

A fiúm nagyon noszogat, hogy feküdjünk le, mert régóta járunk, én viszont nem igazán állok rá készen.

Egyelőre még nincs is nagyon szexuális étvágyam, csak egy kevés, és tényleg, nem szeretném megtenni.

2016. okt. 6. 22:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy mocskos szűzku*va. Az ilyen két hét alatt ki kell rúgni.
2016. okt. 7. 14:45
 22/32 anonim ***** válasza:
De csak miután felhúztad a cerkára.
2016. okt. 7. 14:55
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
már rég elhagytalak volna,remélem a pasid titokba dug mást.
2016. okt. 7. 16:52
 24/32 anonim ***** válasza:
83%
Tudod, kérdező, én készséggel elhiszem neked, hogy ÚGY ÉRZED, nagyon szereted őt. De te is hidd el nekem azt, hogy csak azért érzed így, mert még nincs viszonyítási alapod. Meg fogod látni, hogy ő csupán egy felejthető kis momentum az életedben. Jön majd valaki, akinek a hiányától fuldokolsz majd. Nem tudsz enni, nem kapsz levegőt, és mintha a szívedet tépnék apró cafatokra abban a percben, amikor - ah mégoly rövid időre is - el kell válnod tőle. Jön majd valaki, akinek egyetlen pillantásától megroggyan a lábad, és egyetlen szavától leolvad rólad a bugyi. De ez a fiú semmit nem mozdít meg benned.
2016. okt. 7. 17:32
 25/32 anonim ***** válasza:
*ha mégoly rövid időre is
2016. okt. 7. 17:33
 26/32 anonim ***** válasza:
Persze ez is a srác hibája.
2016. okt. 7. 17:42
 27/32 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok
2016. okt. 7. 19:00
 28/32 Alighanem19 ***** válasza:
100%
Nő létemre azt kell, hogy mondjam, a fél év nagyon sok idő szex nélkül, bámulom a srác kitartását. Én ha beleszeretek valakibe, már az első csóktól kezdve arról fantáziálok, milyen lesz majd az ágyban, rá gondolva maszturbálok, stb. Ha fél év alatt semmit sem mozgatott meg benned, akkor azt kell, hogy mondjam, nem ő az igazi. Nem vagy már kislány, a szerelem ilyen korban már nem csak kézen fogva andalgásból kéne, hogy álljon.
2016. okt. 7. 22:06
 29/32 anonim ***** válasza:

16, veled mik a hírek? Feküdsz, az mi? Talán fekszel! " Ha csak megdugni akar,akkor úgyis kár érte. " Most úgy is kár érte, vagy úgysem kár érte? Szerintem te inkább ne osszál észt. Neked sincs.... A tanácsod meg 1 nagy baromság. Ha ő nem

akar dugni, akkor nem kell pasizni sem.

2016. okt. 8. 06:36
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kedves 26, ez nem a srác hibája. Az, hogy két ember mennyire illik, vagy nem illek össze, az egyik félnek sem a hibája. Nem is hiba. Az lenne hiba, ha mindenkivel egyformán összeillenénk. Hiszen akkor nem is kéne keresgélni, udvarolni, ismerkedni, csak szépen leakasztanánk a szegről a szomszéd Piroskát és boldogan élnénk, míg meg nem halnánk...
2016. okt. 8. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!