Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfiak mit szólnátok, ha kikezdene veletek egy húszéves lány?
Na de basszus együtt lakott a fószer az apjával.
Ti kikezdenétek a kollégátok 20 éves lányával? Szerintem nem.
Mert idegennel rendben, de így már azért meredek.
Na nem mondom, hogy a kérdező helyében nem próbálnám meg, mert miértne, de apádnak el ne áruld, mert szerintem úgy elveri a csávót, mint annak a rendje :D
Persze, ha szerelmi ügyről van szó. Viszont ne felejtsd el, hogy ő már sokat látott az életben és élni fog a gyanúval, hogy talán a lányától a kollégája nem ugyanazt akarja, mint a kollégájától a lánya. :D
Tudom, hogy magam ellen beszélek, mert tényleg én is a negyvenesekre bukom, de ha lenne egy 20 éves lányom és a 40 éves kollégám rámozdulna még nőként is adnék neki :D
Áhh, akkor nincs kérdés, ez nyert ügy, maximum tényleg az lehet a gond, hogy tiszteletben tartja, hogy apukád lánya vagy.
Azért majd írd már meg mi lett! Ha kell akkor írd le priviben! Röhejes vagyok tudom, de beledöglök olyan kíváncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!