Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz egy pasinak ilyen esetben? 22/l
Jó, persze egy nőnek is rossz egy ilyen helyzet, de a pasiknak rosszabb, vagy milyen?
Tehát arra gondolok, hogy melegszik a dolog, az ágyban. Már begerjedtetek, levetkőztetek, rajta vagytok a nőn minden formában, tehát nagyon forró a szitu, viszont eszetekbe jut, hogy nincs nálatok óvszer.
Tudom, van más módja is "annak". De lássuj be, vagyis a saját nevemben mondom, az aktus, az aktus. Nem lehet orállal összehasonlítani. Az orál a szex előszobája (nálam) és én pl. vágyom utána behatolásra. De ez én vagyok.
A pasiknak mennyire rossz? Nálam előfordult, hogy rá kellett szólni a srácra, mert hevében gumi nélkül is csinálta volna, "csak egy kicsit" alapon. Mondjuk ez a párom volt, nem egyéjszakás.
Sok pasi nehezen tud ilyenkor 'visszatáncolni'? Konkrét lessek: Mennyire nehéz nem betenni?
*lássuk
*leszek
Bocsi!
Nem nehéz nem-betenni. Fizikailag nem nehéz megcsinálni, hogy nem teszed be. Ez nem egy önkételenül jövő gerincvelői reflex, mert azt valóban lehetetlen lenne tudatosan visszafogni.
Csak lelkileg-szellemileg nagyon nehéz, mert marha váratlan, és kellemetlen nyilván, mikor már az egész tested és tudatod be van rá indulva. Valóban nagyon nem jó. Ha egy mód van rá, akadályozd meg, hogy ilyen előfordulhasson (pl. előre kérdezd meg).
Azonban a fizikailag is igazán kellemetlen rész nem sokkal ezután fog következni a férfi számára, és ezt úgy hívják, hogy vőlegénybetegség. Keress rá ha érdekel! Röviden a lényege, hogy ejakuláció nélkül befejeződő intenzív szexuális izgalom után a herék nagyon nagyon elkezdenek fájni, de annyira, hogy még a sima gyaloglás is szinte gyötrelem. Élettanilag nem káros a dolog, csak pár órán keresztül iszonyúan fáj.
Szóval ha már ilyen szitu adódott amit leírtál, és amúgy orálozni sem akartok, akkor is kegyelemből egy gyors ejakulációt érdemes elintézni neki. Akár te őneki, vagy ő magának, ez mindegy. Ez mondjuk tényleg csak a "technikai" oldala a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!