Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok autós szex mi a vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok autós szex mi a vélemény? Kor élmény?

Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 19:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé kényelmetlen autóban csinálni.. De ha nincs üres szoba vagy vagy nem lehet otthon mert a szülők otthon vannak plusz hideg van már a szabadban szexeléshez akkor szükség megoldásként jó. De inkább a szobát preferálom és azt hogy előtte meg utána le tudjak zuhanyozni mert ez számomra fontos.. 22 L
2016. okt. 5. 19:34
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Imádom az autós szexet. :)

Ford egyterű: szuper a hátsó ülés ha az elsőket koccanásig előre toljuk. Magas, emiatt lovagolni is jól lehet. :)

Volvo: még jobb a hátsó ülés, meglepően nagy a hely... lovaglás, kutyus, misszionárius nagyon kényelmes és térdelni is van hely...

Más kocsit még nem próbáltam.

2016. okt. 5. 19:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ketteske, trabimat már betoltam, áll rendelkezésedre. :D Nem, nyugi viccelek, ... ugyanis segítened kell betolni.... ;)
2016. okt. 5. 19:39
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
A suzukiba lila lett a térdem a kézifék miatt...jobb hogy már opelünk van😂😂
2016. okt. 5. 19:40
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Extra élvezet a lebukás veszélye. Beleülni a hátsó ülésen, isteni :)
2016. okt. 5. 19:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Annak is meg van a hangulata és izgató hogy nem a megszokott "ágyban".....
2016. okt. 5. 19:45
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
25 l vtam
2016. okt. 5. 19:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Volvo-m hátsóülése mesélni tudna...

Izgi az autós szex, szeretem, mert izgat a lebukás a lehetősége. :)))

2016. okt. 5. 20:05
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Mi le is buktunk... nagyban dugtunk, elgurult mellettünk egy járőrkocsi (Budapest egy mellékutcája), látta hogy valami mozgás van a kocsiban; visszatolattak és zseblámpával átvilágítottak a kocsinkba... mi meg ott majdnem meztelenül dugtunk... :))

2-es voltam 😀

2016. okt. 5. 20:22
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
#9 minket ki is szedtek 😂 de nem volt gáz, viszont a szöszi rendőrcsajnak a fejét látnotok kellett vna, azt az irigy mindenségit xd
2016. okt. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!