Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos-e a félelmem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos-e a félelmem?

Figyelt kérdés

Nagyon tartok attól, hogy ha lesz barátnőm és meg fogja tudni rólam, hogy szűz vagyok még, meg fog undorodni tőlem... Vagy ne parázzak ilyesmin?

21/F

2016. okt. 3. 22:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Volt egy barátom fiatalon, életem nagy szerelmének tekintettem sokáig. Első együttlétünkkor tapasztaltnak vallotta magát, de hát... szóval elég ügyetlenke volt és látszott rajta, hogy nagyon izgul.

Évekkel később vallotta be, hogy ő akkor még szűz volt, és nagyon, de nagyon haragudtam rá emiatt. Mert ha őszinte lett volna, akkor én is másképp viszonyulok hozzá (én már akkorra túl voltam az első néhány alkalmon). De mivel állította, hogy ő már milyen ász az ágyban, gondoltam, tudja, mit csinál, rábíztam magam... és így nagyon nem volt jó vele. Egy életre elcseszte az első szexuális élményét, és nekem is a vele való első élményemet.

2016. okt. 4. 12:19
 12/16 anonim ***** válasza:

"Mert ha őszinte lett volna, akkor én is másképp viszonyulok hozzá"

Ja egyből elhajtottad volna a francba.

" így nagyon nem volt jó vele."

Ha nem volt jó arról te is tehetsz. Meg mi az, hogy rábíztad magad? Neked annyi a szex, hogy hátradőlve várod, hogy megdugjanak mert az neked jár?

" Egy életre elcseszte az első szexuális élményét"

Kit érdekel az első? Azóta már nyilván dugott pár emlékezeteset

" és nekem is a vele való első élményemet."

Ez a fő probléma igaz? Talán aktivizálhattad volna magad ha már annyira profi vagy.

2016. okt. 4. 13:28
 13/16 anonim ***** válasza:

"az őszinteség egy kapcsolat alapja."

A hazugságaz alapja.

" Ha elhagy akkor elhagy és kész, nem érdemelt meg."

Akkor egy fa*mániás rib*c. Persze ne foglalkozzon vele de ha egy csajt hagynak ott mert szűz azon mindenki kiakad.

2016. okt. 4. 13:31
 14/16 anonim ***** válasza:

# 12: Ahogy írtam, életem szerelmének tartottam, 7 évig voltunk együtt, egyszer közben szakítottunk, de ő volt az egyetlen az életemben, akinek adtam második esélyt is. Egy olyan apróság miatt, hogy szűz, nem hajtottam volna el.

Teljesen félreértetted, amit írtam. Mindig aktív vagyok a szexben, ő azonban azt vallotta, hogy tudja, mit csinál, ezért ALAP dolgokba nem próbáltam meg bevezetni. Egészen konkrétan még egy gumit sem tudott felhúzni (volt is baleset emiatt, ami miatt aztán nekem kellett esemény utánit bevennem). Abszolút a kölcsönösség híve vagyok a szexben, de ha a partnerem tapasztalatlan, akkor sokkal inkább törekszem arra, hogy rávezessem, hogy mi kell a nőnek... ő ezt nem igényelte, de nem is tudta.

2016. okt. 4. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:

A mostani párom, mikor összejöttünk, bár nem volt szűz, de nem volt túl tapasztalt és voltak szexuális zavarai is. Még az első szex előtt őszintén beszélt a problémáiról. Nem dobtam, hanem igyekeztem átsegíteni a kezdeti nehézségeken. Egy hónapba telt, mire lett "rendes" szexuális életünk. Kivártam és megérte, mert azóta viszont tökéletesen működik. Kifejezetten örülök annak, hogy őszinte volt.

Elárulok egy titkot... ha egy nő azt érzi, hogy a férfinak nem megy a szex az elején, akkor 99%-ban magára veszi. Pl. "nem tetszem neki eléggé" és hasonlók. Ha viszont tudom, hogy már eleve vannak gondjai, akkor nem veszem magamra és tudok rá figyelni, tudom segíteni.

2016. okt. 4. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:

"ha egy nő azt érzi, hogy a férfinak nem megy a szex az elején, akkor 99%-ban magára veszi. Pl. "nem tetszem neki eléggé"

A nők korlátoltak.

2016. okt. 4. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!