Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20,5 cm-es pénisztől lehet bármilyen problémám?
Megismerkedtem egy kosárlabdázó pasival (206 cm magas, kb. 120kg), és hát odalent is igencsak jól "fel van szerelve".
Bár tudom, hogy Magyarországon mindenki 20+ -os mérettel rohangál, én még sohasem találoztam ekkora szerszámmal (2 barátom volt előtte), és nem tudom, hogy hosszú távon működőképes lehet-e a kapcsolatunk, nem lesznek-e nőgyógyászati problémáim a mérete miatt mondjuk.
Én egy teljesen átlagos lány vagyok, 170 centus magassággal, 55 kilóval.
11-es!
Én is pont ettől félek! Nem tudom, mennyi a valóságalapja, de több helyen is olvastam, hogy a nem megfelelő méretű (=túl nagy) partner akár folyamatos gyulladásban is tarthatja a méhszájat vagy a hüvelyt.
10-es válaszoló!
Mint írtam, én még nem találkoztam ekkora méretű férfivel, azaz láttam már, mivel van dolgom, és hogy valóban (m)ekkora. A technikai részletekbe nem kívánok részletesen belemenni, de annyit azért elárulok, hogy az orális része kifejezetten izgalmas egy ekkora szerszámmal, azzal nem volt baj. Legközelebb hétvégén fogunk találkozni, akkor szerintem tovább is fogunk lépni. Akkora szeretnék utánajárni annak, hogy milyen következményei lehetnek, ha esetleg mégiscsak túl méretes lenne nekem.
1. akkora is neki, vagy csak felváós? :D
2. nekem a 18-as exem már nagy volt, állandóan fájt minden szex, szóval nem tudhatod - attól függ, milyen hosszú a hüvelyed.
A srác már tapasztalt? Gondolom nem az első leszel neki.
Ha volt már lánnyal, biztos fog vigyázni rád.
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!