Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves volt a legfiatalabb partnered?
Figyelt kérdés
Te mennyi voltál akkor?
Hány évesen normális elkezdeni szerintetek?
Hány éves az a fiatal lány akivel még lefeküdnél, ha ő is szeretné?
23/f
2016. okt. 3. 16:26
21/29 anonim válasza:
én 5,és a lány is 5.de csak szájrapuszi volt.
amikor éretenk éred magad.
amit a törvény enged.
22/29 anonim válasza:
Én 15, ő 18, most vagyok 18.
Sose tetszettek fiatalabbak.
Lány vagyok.
23/29 anonim válasza:
6 éves kortól, ha az idő engedte, egy ottfelejtett, és bokrokkal benőtt kútgyűrűben a szomszéd Piroskával rendszeresen játszottunk papás-mamást. Természetesen semmi komoly nem történt, csak ismerkedtünk a testiséggel, vagyis csak egymás testével. Volt nagy sírás-rívás, amikor 10 éves korunkban elköltöztek.
24/29 anonim válasza:
Hogy a második kérdésre válaszoljak, minél előbb. Lehetőleg még gyerekkorban. Természetesen nem a szexre gondolok, hanem az udvarlásra és a másik nem megismerésére. Gyerekfejjel sokkal könnyebb feldolgozni az elutasításokat, és sokkal könnyebb tanulni a kudarcainkból. Ha ezt valaki felnőtt fejjel akarja elkezdeni, borítékolható a bukás.
27/29 anonim válasza:
Kb. 7 évesen, egy 7 éves lány! :-)
De hogy mi is volt?
28/29 Ozmi válasza:
Itt elég sokan nincsenek tisztában a pedofília fogalmával. A törvény szerint 14 év a beleegyezési korhatár, de ha egy férfi rágerjed egy 13 éves, anyányi csöcsökkel és seggel rendelkező lányra, az korántsem pedofil, ők a női nemi jelleggel még nem rendelkező, gyermektestű kislányokra gerjednek.
25 l
29/29 anonim válasza:
16 volt a csaj, én 19. Lefeküdnék 15 évessel max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!