Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudunk tenni ez ellen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudunk tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
A párommal már egy ideje együtt vagyunk harmonikus, és jó a kapcsolatuunk.15kmre lakunk egymástól és mivel ő dolgozik én tanulok így hétvégente találkozunk.A probléma .. Nagyon jó a barátommal a szex, iszonyatosan felizgat és beindulok én is hasonló hatást váltok ki bellőle! 2 problémám is van.. Az eggyik az, hogy folyton ő dominál.. Mindig ő irányit, ő van fellül. Ami persze van hogy jól esik mikor leteper és "széttép" de azért én is szeretnék kicsit "játszadozni" vele amire esélyt sem kapok.. A másik gond pedig hogy nagyon hamar megy el ! :/ 5 perc körülbellül maga az aktus, és csak 1 pózban csináljuk , nem is váltjuk a pózokat mert hamar elmegy.. Én persze mindig felhúzva maradok .. És ő kielégülve alszik el én pedig "félizgalmamba" próbálok elaludni.. Mi a fenét csináljak , mert ez a 2 dolog eléggé zavar ? Ezt megemlitettem neki hogy örülnék neki ha nem menne el ilyen könnyen, szex közben is mondom neki hogy "még ne kicsim bird mert most nagyon jó" de akkor méghamarabb elmegy.. Erre annyit mondott hogy ő már mondta nekem az elején hogy hamar elélvez, nem tud mitcsinálni ezvan.. És levan tudva de nekem ez kínzás! Szóval mitcsináljak? 18/L

2016. szept. 30. 19:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sajnos szakítanotok kell..én is voltam pont ugyan úgy egy csajjal ahogy leírtad, és amúgy ilyen nincs hogy túlhamar elélvez valaki VELED túlhamar elélvez olyan van. Nem illetek össze az az igazság, és itt nem a méretekre gondolok stb ez több midnentől függ.
2016. szept. 30. 19:23
 2/14 anonim ***** válasza:
54%

Egyáltalán nem érdekli, te miként éled meg a vele való szexet.

Aki valamennyire is törődik a társával, az igyekszik változtatni, közösen megtalálni a mindkettőtöknek megfelelőt.

ha ilyen marad, ez vár rád a vele töltött idő alatt.

2016. szept. 30. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

'Nagyon jó a barátommal a szex, '

Ahaa.... jaj, kislany, de nagyon fogalmad sincs neked arrol hogy milyen a jo szex. A baratodnak se. Eretlenek vagytok (foleg o, mert te legalabb probalkozol jobba tenni). A korai magomles elkerulesenek egesz jo szakirodalma van, keressetek ra google-ban, ha maskepp nem megy. Es igen, a baratodnak kell ezt elsosorban fejben megoldani, mert ez nem szex, ez urites.

2016. szept. 30. 19:37
 4/14 anonim ***** válasza:

Most komolyan...ha már most hagyod hogy domináljon mindig akkor megsúgom az életed is ilyen lesz mellette.

A többi lényegeset leírták előttem...

2016. szept. 30. 19:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez egy önző disznó,csak magára figyel.Dobk ki.
2016. szept. 30. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem tehet róla, gyakorolnia kell, hogy ne élvezzen el hamar. De megsúgom ha mondod neki,h ne még meg stb., annál hamarabb fog. Ez nem így működik nem tudja visszatartani csak minél jobban mondod neki annál jobban rágörcsöl, sőt még pluszba fel is izgatja ha mondod,h most ne menj el mert nagyon jó stb. és pont azért durran egy nagyot.

A legkönnyebb ha lecseréled, ha ér annyit neked akkor meg elkezditek együtt kigyakorolni,h tovább tartson. Eleinte ez rámegy a jó szex rovására főleg nálad. De ha megéri neked úgy érzed akor el kell kezdeni.

2016. szept. 30. 20:27
 7/14 anonim ***** válasza:
hogy mit? szakitani.ez a csávó egy nagy nulla.vele sose lessz jó.
2016. szept. 30. 22:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Igaza van a 3-as hozzászólónak. Ha valami nem jó, nem cserélni kell, hanem javítani rajta. Az, hogy nem tud mit tenni, nem jelenti azt, hogy nem is akar.

Vannak praktikák amivel késleltetni lehet, hogy hamar elmenjen, erre rá lehet keresni a google-ban is, de egy orvos is jó tanácsokat adhat. Az egyik ilyen tanács, hogy ha elment a barátod, akkor menjetek még egy menetet és később már nem fog olyan hamar elmenni.

2016. okt. 1. 08:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Vannak késleltető spray-k és krémek (pl.: [link] amik azonnali segítséget jelenthetnek, ne adjátok fel csak azért mert gyorsan megy ez a barátod. Ezen simán lehet segíteni, részben te is tehetsz érte meg nyilván a barátod is. Utána ha már "rákapott" a barátod is a hosszabb szex ízére, könnyebb lesz rávenni hogy ő maga is tegyen érte. Arra is vannak módszerek, technikák, tényleg van szakirodalma a neten.

Egy másik lehetőség, hogy veszel egy extra csendes vibrátort ( [link] és azoknál az eseteknél, ahol neked nem sikerült elmenned, rásegítesz magadnak. Azt javaslom, hogy először csináld úgy hogy még ő is lássa, lehet felizgul annyira a látványon hogy még egy következőre menetre is kapható lesz (akkor máris nyertél) ami már biztos hosszabb lesz, mint az első. Ha nem jön a következő menet de utójátékként segít felérned a csúcsra, szintén jól jársz. "Legrosszabb" esetben bealszik és akkor még mindig ott a vibri amivel kielégítheted magad.

Igazából nincs mit veszítened ezekkel, mert vagy helyrejön a kapcsolat testi része is van rájöttök, hogy nem igazán passzoltok egymáshoz.

2016. okt. 1. 10:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Próbáltuk már.. 20 Percel később az első aktus után. Ugyanannyi idő alatt ment el. Se több se kevesebb. :/ Mindenesetre köszönöm aválaszokat!
2016. okt. 1. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!