Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki nőtársaim! Ha minden vágyatok Pestre költözni, de pénzetek nincsen, belemennétek abba, hogy kapsz egy szobát, de hetente egyszer a tulajjal kell tölteni az éjszakát? 18/l
Figyelt kérdés
Ilyen lehetőség adódott. Tiszta ápolt harmincas férfi. Sokat dolgozik, nincs ideje barátnőre. Nekem legalábbis ezt már ndta.2016. szept. 29. 15:11
11/23 anonim válasza:
Nem mennék bele. Keresnék inkább diákmunkát. Legyen önbecsülésed. Ne add el a tested.. 22 L
12/23 A kérdező kommentje:
Vártam a diákmunkás válaszokat, meg hogy menjek egyetemre. De örülök hogy leérettségiztem, nem megyek suliba, most dolgozom, de a legjobb fizum is száz volt maximum.
2016. szept. 29. 16:53
13/23 anonim válasza:
Tanulni sem akarsz, keveset is keresel, de Pestre felmennél. Minek? Főleg így. Inkább akkor vennél ki valakivel, barátnőkkel közösen egy albérletet! Az ilyen akármiket is megjutalmaznám,amiért így segítik a fiatal lányokat: Sósavba mártogatnám a f..át minimum. Hagy üvöltsön a férgese! :)
14/23 A kérdező kommentje:
Nyilván te az a fajta "férfi" vagy, aki éjjel-nappal csak az iskoláról beszél, de még lányt nem látott meztelenül D
2016. szept. 29. 17:15
15/23 Igen, én vagyok! :) válasza:
Amúgy minek kérdezel bármit, ha csak azt fogadod el jó válasznak, hogy "Én is belementem én nem bántam meg vidéki lány/25"
Menjél dugni.:D
16/23 A kérdező kommentje:
Eddig csak szűz férfiak írtak, pedig hasonló cipőben járó lányok tapasztalata jobban érdekelne.
2016. szept. 29. 17:38
17/23 anonim válasza:
"Nyilván te az a fajta "férfi" vagy, aki éjjel-nappal csak az iskoláról beszél, de még lányt nem látott meztelenül D" Ezt nekem szántad? Mert akkor tévedésben vagy, nem szoktam iskoláról beszélni, nőt meg láttam már meztelenül, ne aggódj!
18/23 A kérdező kommentje:
Úgyértem élőben nem, filmen tudom hogy láttál. XD
2016. szept. 29. 18:15
19/23 anonim válasza:
Te figyelj mer, az erettsegit is szopassal szerezted? Nem tudod eldonteni egyedul, hogy mit kezdj magaddal: aruba bocsajtsd-e a vanyadt testedet vagy csak hozzamenj falun egy kondashoz. Feljossz ide, csods, hogy tudsz irni es oltogatsz mindenkit, akinek meg van tartasa es nem ert egyet a szanalmas tevkepzeteiddel
20/23 anonim válasza:
Élőben is láttam, megnyugodhatsz! Elég fiatalon,de ez már egy másik történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!