Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jön be sok pasinak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön be sok pasinak az arcra élvezés?

Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 19:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező ! (Gondolom lány vagy ??)

Ezt a fajta "lezárást" én is NAGYON szeretem !

A 3-asnak NAGYON igazat tudok adni, habár kiegészíteném, illetve egy kicsit másképpen fogalmaznám meg ezt, hogy miért is tetszik ez nekem és még sok más férfi társamnak !

Ez egy eleve érdekes szituáció ! A nő (édes kis csajszi :) ) térdel előttem és várja az ejakulációm ! Már önmagában ez baromira felizgatja az embert (legalább is engem IGEN) ! Ez egyrészt alárendeltséget jelent ugyan, DE NEM MEGALÁZÁST !! Mert ha látom a lányon, hogy Ő is akarja akkor már NEM megalázásról beszélünk, MERT NEM KÉNYSZERÍTEM RÁ ERRE !!! Ez nagyon fontos KÜLÖNBSÉG !!

Én CSAK ÉS KIZÁRÓLAG, AKKOR MENTEM BELE VAGY JOBBAN MONDVA, CSAK AKKOR CSINÁLTAM EZT HA LÁTTAM AZ ADOTT CSAJOMON, HOGY Ő IS TÉNYLEG (!!!) UGYANÚGY AKARJA EZT MINT ÉN !!!! HA FÉLREHÚZTA A SZÁJÁT VAGY LÁTTAM RAJTA, HOGY NEM IGAZÁN SZERETNÉ, AKKOR ÉN MONDTAM AZT, HOGY JÓ, AKKOR INKÁBB HAGYJUK AZ EGÉSZET ÉS PONT !!! És erre többet volt példa mint arra, hogy rábólintottam, mert ha láttam a metakommunikációból, hogy NEM igazán fűlik hozzá a "foga", akkor azt mondtam: "Hogy látom nem igazán szeretnéd ezt ! Inkább hagyjuk !" Ekkor általában egyébként nagyon pozitív volt a visszacsatolás !! SŐT !! OLYAN IS ELŐFORDULT, HOGY AZ A LÁNY, AKI KORÁBBAN EZT VISSZAUTASÍTOTTA, KÉSŐBB MÉGIS Ő KÉRTE EZT !!

Egyszóval Én is csak azt tudom mondani, hogy IMÁDOM, ha láthatom a spermám egy GYÖNYÖRŰ, MOSOLYGÓS, CSINI CSAJSZI ARCÁN !! Igen csodálatos látvány FŐLEG, HA A KIS CSAJ UTÁNA IS MOSOLYOG :) :D !! Mert még egyszer számomra az a lényeg, hogy Ő is ÉLVEZZE EZT !!

U.I.: Az adott részeknél a nagy betű használata nem véletlen !!

2017. jan. 5. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!