Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehetne megszabadulni attól, hogy egy kicsit az idősebb nők vonzanak (30-35), nem a fiatalok (20-22)?
Valahogy úgy érzem,hogy a húgaim lennének...plusz kicsit bennem van,hogy szeretném,ha a nő irányítson néha.Van erre valami megoldás?Szakember?
Normális válaszokat kérek!!
Köszönöm!
Jól teszed. Én 21 éves vagyok és sokkal szívesebben lennék 20-30 közötti nővel, mint 20 alattival. Velük sokkal jobb lenni.
Hajts arra a korosztályra, akikhez vonzódsz hisz így fogod jól érezni magad és a másik fél is!
Szerintem is egy 10-20év múlva a fiatalabbak fognak bejönni. Nem hiszem,hogy 50 évesen majd gerjednél egy 60 évesre,érted...
Amúgy a fiatalabbak között is vannak visszafogottabbak csak szólok. :)
De miért gondolod azt, hogy nem vagy hozzájuk felnőve? Valami oka csak van? Értem én, hogy a pasik később érnek, de azért ebben a korban már kiegyenlítődnek a különbségek. Nem lehet, hogy inkább önbizalom problémáid vannak?
Én 31 vagyok, de nem gondoltam soha egy korombeliről sem, hogy gyerek lenne hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!