Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányt keresek, aki ellene van az orális és az anális szexnek. Létezik még olyan lány, aki tudja, hol a jó ízlés határa a nemi életben?
Nehogymár egy kis taknyos akarja megmondani, hogy mi a jó ízlés határa másoknak! Mi vagy te? Isten?
Azért mert te prűd vagy, a szájjal történő kényeztetés igenis része egy normális párkapcsolatnak.
Ha nem tudnád, a nők igen jelentős része nem is tud hüvelyileg eljutni, csak csiklósan. Ők akkor most szerinted nem élvezhetik a szexet, csak akkor ha perverz állatok lesznek?
Ha két ember élvezi, és nem ártanak vele másoknak, semmi joga senkinek ítélkezni. Különösen egy tapasztalatlan megmondóembernek!
Szeretem annyira a párom, hogy MINDEN porcikáját szeretem. Szoktuk szerelmeskedni, szeretkezni, dugni, b...ni, mikor mi esik jól. Orálisan is kényeztetjük egymást, szokott a testemre, vagy az arcomra élvezni, stb. (Az análszexet egyikünk sem igényli.)
Nem érzem úgy, hogy ne szeretne, vagy tisztelne. Nem ezeken múlik, hanem azon, hogy a hétköznapokban hogy bánik velem, hogy megértő, segítőkész, figyelmes, toleráns, hogy ha vitánk van is, igyekszik megérti a szempontjaimat... meg ilyesmiken. Messze nem azon, hogy lesz...om-e, vagy sem.
Te nem olyan lányt keresel, "aki tudja, hol a jó ízlés határa a nemi életben", hanem olyat, aki ugyanott húzza meg a "szeretem/vágyom rá" és a "nem szeretem/nem vágyom rá" kategóriák közötti határt a szexualitásban, mint te.
Nagy különbség. xD
Hát nemtom.
Ez esetben inkább leszek ocsmány.
Az orális szexxel szerintem semmi gond nincsen, az análistól én is undorodom, dobtam már ki azért nőt, mert nem hagyott békén vele.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!