Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura, hogy nekem kifejezetten azok a dolgok jönnek be külsőre a lányokon, amiket legtöbben szégyenlenek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 26. 22:23
21/27 anonim válasza:
A szépség relatív.
Te úgy vagy teremtve,hogy az tetszik ezert azok a csajo sem maradnak pasi nélkül akiknek lóg a melle és lapozni kell a puncijat.
22/27 anonim válasza:
Tulsuly? Pattanasos arcbor? Mogorva anyajegy/bibircsok a nemiszerven?
23/27 anonim válasza:
Attól függ. Ha nincs gondod a csajozással és már a sokadik nő után rájöttél hogy bizony a ruha alatt többnyire nem az van amit megálmodtál, akkor nem fura. De ha nem tudsz csajozni és direkt ilyeneket keresel hogy történjen már veled valami, akkor az az.
24/27 anonim válasza:
Én picit nem értem a beszélgetés bizonyos vonulatait, ugyanis abban a korban, amiben egyenesen menő és szexszimbólum a hatalmas kerek sgg, sőt menő direkt kihangsúlyozni az öltözködéssel, ott azt a testi hibák vagy előnytelenségek között szerepeltetni nem jogos. Ha mondjuk még 2012-ben írnátok, amikor még kifejezetten a kis kerek fenék volt az etalon, érteném. De az utóbbi 5 évben bizonyos celebek abszolút divattá tették a vékony derék – nagy kuffer kombót.
25/27 anonim válasza:
gondolom akkor te a bohócokat is mókásnak találod
26/27 anonim válasza:
Néhány pasi legtöbbször nem azért van átlagos vagy átlagon aluli nőkkel mert az tetszik neki hanem mert csak az jut neki.Aztán megmagyarázzák hogy nekik szexbomba nem is kellene mert a lógó csöcsök,nagy segg,pattanások,ragyák, szeplők,salátamuff,stb. tetszik nekik pedig máshoz amúgy sem juthat. :)
27/27 anonim válasza:
Ez azért szerintem egy kicsit erős túlzás.
Inkább az van,hogy tudja-van elérhetetlen csaj. A minden szempontból tökéletes. De az kb:nem létezik csak az állmokban.
Aztán talizik egy csajszval aki bizon belsőleg a toppon van:aranyos kedves stb ami kell.
Ha nem tökéletes a teste akkor azt elfogadjuk, mert lehet rajta változtatni. De alapvetően a belső a fontos,mert 70+évesen már nem a kufircoláson jár az ember agya. Elég ha van melletünk valaki és nem árt ha azt az a valakit szeretjük,és ő is szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!