Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan kérdezget szex előtt és közben, szerintetek ez normális, vagy erre izgulhat? Fiúk?
Nekem épp te vagy kicsit furcsa, kérdező.
A fordítottja okoz súlyos bajokat, amikor a partnerek nem tudják megbeszélni a nemi életüket: mit, hova tegyenek, vagy ne tegyenek, mi jó, mi nem. A GyK Szex-en előkerülő kérdések felét föl se tennék, ha szex közben megbeszélnék a részleteket.
Nem tudom, mennyi idő telik el a kérdés és a felcsattanás között, de 3 mésodperccel a kérdés elhangzása után, ha nincs válasz, az frusztráló. Ezt nem az ujjamból szoptam, hanem a szakmámmal kapcsolatos adat, sokezer mérés eredménye.
Szerintem a fiúd inkább izgató kéne hogy legyen számodra is (szerintem jól gondolod, izgatja, amikor megmondod, hogy a farkát fogod a szádba venni, vagy a csiklódat jól símogatná, ha oldalt mozgazná a nyelvét). El tudom képzelni, hogy zavarja, hogy belőled nem vált ki hasonló izgalmat a beszéd. Egyébként nem is értem, hogy miért nem. Szégyelled? Nincs meg köztetek a kellő bizalom? Olyan nevelést kaptál, hogy ezekről nem beszélünk?
Gondold meg: belenyalni a lucskos puncidba szabad? Leszopni a barátodat szabad? Beszélni vele ezekről nem szabad? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!