Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom állandóan kérdezget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom állandóan kérdezget szex előtt és közben, szerintetek ez normális, vagy erre izgulhat? Fiúk?

Figyelt kérdés
Szóval, olyanokat kérdez előtte, hogy most mit fogok vele csinálni és hová fogja tenni és akkor nekem válaszolni kell, hogy le foglak szopni vagy azt, hogy meg fogsz dugni, meg a szűk pucimba fogod tenni.. közben megkérdezi, hogy most hol van a farkam és, ha nem válaszolok egyből akkor mondja, hogy válaszolj te szuka ha kérdezlek, meg kérdez még olyanokat, hogy most mit érzek meg ilyenek.. csak nekem furcsa ez?

2016. szept. 26. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem épp te vagy kicsit furcsa, kérdező.

A fordítottja okoz súlyos bajokat, amikor a partnerek nem tudják megbeszélni a nemi életüket: mit, hova tegyenek, vagy ne tegyenek, mi jó, mi nem. A GyK Szex-en előkerülő kérdések felét föl se tennék, ha szex közben megbeszélnék a részleteket.

Nem tudom, mennyi idő telik el a kérdés és a felcsattanás között, de 3 mésodperccel a kérdés elhangzása után, ha nincs válasz, az frusztráló. Ezt nem az ujjamból szoptam, hanem a szakmámmal kapcsolatos adat, sokezer mérés eredménye.

Szerintem a fiúd inkább izgató kéne hogy legyen számodra is (szerintem jól gondolod, izgatja, amikor megmondod, hogy a farkát fogod a szádba venni, vagy a csiklódat jól símogatná, ha oldalt mozgazná a nyelvét). El tudom képzelni, hogy zavarja, hogy belőled nem vált ki hasonló izgalmat a beszéd. Egyébként nem is értem, hogy miért nem. Szégyelled? Nincs meg köztetek a kellő bizalom? Olyan nevelést kaptál, hogy ezekről nem beszélünk?

Gondold meg: belenyalni a lucskos puncidba szabad? Leszopni a barátodat szabad? Beszélni vele ezekről nem szabad? :-)

2017. jan. 29. 22:44
 12/13 anonim ***** válasza:
45%
Latod te se vagy kulonb mint a kanod!Mar te is kerdezel!!
2017. febr. 19. 16:40
 13/13 sandrisbp ***** válasza:
Izgatja a "mocskos beszéd" (talán mert belül, tudat alatt kicsit mocskosnak látja a szexet:). Nincs ebben semmi, sokan vannak így vele, ha nem zavar, szerezd meg ezt a kis örömet neki.
2022. szept. 18. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!