Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem megalázónak, amikor idősebb férfiak célozgatnak arra, hogy ők mennyire lefeküdnének velem? 18/L
Egyre több célzást kapok, bulikon kívül buszon, meg hasonló "ártalmatlan" helyeken, és nem tudom miért, de kezd zavarni.
Fiúk/férfiak, ti tudtára szoktátok adni egy lánynak akár egy bolt közepén, hogy ti bizony fantáziálgattatok róla, miközben ő levett egy tejet a polcról?
Ha ronda lennél, akkor meg az lenne a baj, hogy miért nem dícsér senki.
Egy-egy beszólás még elviselhető, attól nem kell pszichológushoz fordulni a nagy traumától.
Ha valaki folyamatosan beszólogatna vagy akár hozzád is érne, arra hívhatod már a rendőrséget, azt én is elítélem, de ezzel élj együtt. Vannak durvább dolgok is az életben.
Ha simán csak bókolnak az még elismerésnek is veheted.
De az hogy minden esetben csak megfektetni akarnak.
Ennek a hátterében,talán a viselkedésed vagy az öltözködésed állhat.Ami miatt így viszonyulnak hozzád.
Ezen érdemes lenne elgondolkodni.
hát igen, ez sajnos normális. Ha már csak kicsit is jó fej vagy néhány emberhez egyből másznak rád, még akkor is ha 20 évvel idősebbek. Természetesen nem minden pasi ilyen, de van néhány aki 30-40 évéhez képest simán próbál becserkészni egy 18 évest és habár lehet néha ez jól esik, de néha eléggé túllőnek a határon amikor ez már ciki.
Feleségem egy nagyon nyitott lány, mindig is az volt és a nyitottságát mindig összekeverték a flörtöléssel és eléggé ciki volt, hogy társasági eseményeken hogyan próbálták becserkészni néha a 40-50-60 éves pasik. Még úgy is, hogy mellette álltam.
A fiatalabb 40 évesek nyíltan tapogatóztak, hogy hát mennyire is nyitott és fix a kapcsolata, a nyugdíjasok meg képesek voltak már fogdosni is ami tök ciki, mert most egy kissé becsípett bácsinak ráütni a kezére, mert megpróbálja megfogni a fenekedet...
Őszintén ez nagyon rossz lehet a lányoknak, azt éri el ez a viselkedés, hogy a lányok már szóba sem állnak az emberekkel, hogy elkerüljék ezt a szituációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!