Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire értitek meg egy lány problémáit?
Bevállalnátok egy párkapcsolatot egy olyan lánnyal aki pszichológiai problémái vannak a szexuális témával (megerőszakolási kísérlet, zaklatás, molesztálás, rossz párkapcsolat) emiatt nem akar hosszabb ideig szexet bevállalni a párkapcsolatba?
Képesek vagytok a szexuális vágyatok elé tenni a párotok problémáit?
"egyrészt irigyellek, hogy neked nem volt még semmilyen komolyabb lelki traumád, ami miatt bizonyos dolgokra képtelen voltál x ideig."
Nagyon sok lelki traumát éltem már át, amikre majdnem ráment végleg a lelki és a testi egészségem.
" Másrészt szomorú, hogy az eddigi barátnőid a pénzedre utaztak"
Ezt miből gondolod?
" Hidd el, vannak olyan lányok akik utálják ha egy férfi fizet nekik valamit vagy ajándékot vesznek nekik. (Például én is ilyen vagyok.)"
Itt mindenki olyan.
" többieknek pedig köszönöm a válaszokat, valóban hasznosak voltak. :)"
Kíváncsi lennék, hogy a párkapcsolathiz egészséges lélek kell miért nem volt hasznos a számodra.
Jó lenne már felfogni, hogy az aktuális pasitok nem a pszichiáteretek és nem az ő feladatuk megoldani a problémát helyettetek.
Amúgy meg azt irtad, higy erőszak kisérlet meg rossz kapcsolat. Komolyan ezért nem tudsz dugni?
az ilyen lelki sérülés nagy teher. sok odafigyelés, törődés és megértés kell. a legnehezebb az benne, hogy sikerüljön jól kommunikálni egymással, hogy mi is van. sajnos ez még egy normál kapcsolatban, ép, sértetlen embereknek (már, ha létezik egyáltalán ilyen) sem mindig sikerül, nemhogy egy ennyire terhelt helyzetben.
viszont ha sikerül egymással megtalálni a közös hangot, megvan a szeretet és törődés, más szinteken működik a kapcsolat és a lány is akarja, csak nehezen megy oldódnia, akkor szerintem működhet és őszintén kívánom, hogy sikerrel járjatok, méginkább, hogy találj hozzá egy kellően megértő és elfogadó társat.
remélem, hogy én is ilyen volnék ebben a helyzetben. volt már hasonlóan nehezen feloldódó barátnőm, aki (tudomásom szerint) nem volt erőszak áldozata, de megviselték korábbi élmények. türelmes és szeretetteljes voltam és elmúltak a feszültségek, aztán jó volt, amíg tartott...
"Srácok, mielőtt zsigerből elutasítanátok egy traumát átélt lányt, nem árt tudatosítani, hogy nem tehet arról, ha így viszonyul a szexhez."
És miért én szenvedjek más hibái miatt?
" Van fogalmatok egyáltalán arról, hogy mennyi próbálkozással jár, mennyire a kedvetekre akarunk tenni, mennyire szenvedünk attól, hogy nem tudunk szeretkezni egy párkapcsolatban, undort élünk át annak ellenére, hogy szerelmesek vagyunk?"
Megint csak azt kérdezem, hogy ez kit érdekel? Nehogy már én legyek a hibás mert egészséges lelkületűcsaht szeretnék magam mellé. Fordított esetben nektek sem kéne lelki sérült srác mert az ügye mennyire taszító és különbenis a férfiboldja meg a probléit és a nőét is. Ez a lelki beteg vagyok pedig sok esetben csak egy kényelmes kifogásnint a menstruáció. Senkit sem fogok kín keservesen helyretenni, hogy aztán lelépjen valaki mással mert ehhez nincs elégtürelmen és pszichiátereem vagyok.
Úgy látom mindketten a saját frusztrációnkból indulunk ki :P Értem, hogy egészséges lelkületű lányt szeretnél magad mellé, ez tök normális. Volt tapasztalatom több sráccal, akik eleinte nem futamodtak meg, de végül mindenki feladta. Minden tőlem telhetőt megtettem, több évig jértam pszichológushoz, minden más feldolgozódott, de nem tudom megszeretni a férfi testet, ez van, nem kívánom :(.
Nálam a lelki beteg vagyok nem kifogás, sorozatos kudarcok után kinek van kedve vagy önbizalma, hogy a fiú kedvére tegyen?
Hogyha volt olyan élményed, hogy egy ilyen lány lelépett valaki mással, az amiatt lehetett, hogy kifogtál egy szemét csajt, akinek nem volt képe normálisan lezárni a kapcsolatot.
Mindenesetre abban egyetértek, hogy a férfinak ez egy nagy teher, és joga van megválogatni, hogy akar-e egy ilyen lánnyal kezdeni. Az egy másik dolog, hogy nekünk ez még inkább rombolja a szexuális térbeli csekélyke önbizalmunkat (más téren nekem speciel nincs gondom az önbizalmammal).
"de nem tudom megszeretni a férfi testet, ez van, nem kívánom :(. "
Akkor mégis miért várod el, hogy valaki melletted maradjon egy szexmentes kapcsolatban. Az is lehet, hogy leszbikus vagy.
"Hogyha volt olyan élményed, hogy egy ilyen lány lelépett valaki mással, az amiatt lehetett, hogy kifogtál egy szemét csajt, akinek nem volt képe normálisan lezárni a kapcsolatot."
Nem volt mert nem jövök össze zakkantakkal. Ha a csajt nem érdeklem fizikailag, akkor nem pocsékolom rá az időmet. Amúgy a csajokra jellemző, higy valakivel helyre tetetik az egójukat és ga rendbe jönnek, dobbantanak.
A sok ide nyáladzó jó kisfiú azt hiszi ha ibfyen pszichológus lesz, akkor majd kapnak jutalom puncit. Hát nem fognak.
Nem várom el, én le is mondtam arról, hogy találok olyan férfit, akivel működőképes a dolog, csak rávilágítottam arra, hogy a mi helyzetünk rohadtul nem könnyű. És nem nevezném szexmentes kapcsolatnak azt, hogy az előjátékkal nincs gond..
Ugyan nem ismerlek, de a stílusodon van mit javítani, ha "puncihoz akarsz jutni".
"Ha a csajt nem érdeklem fizikailag" - na ez az, ami ennél jóval komplexebb, de hiába is magyaráznék el neked, annyira szűklátókörű vagy, hogy csak hajtanád a saját "igazad", minden nő szemét, egoista, lelép stb.
" nem nevezném szexmentes kapcsolatnak azt, hogy az előjátékkal nincs gond.. "
De ha nem történik meg a behatolás az szexmentes kapcsolat.
"puncihoz akarsz jutni".
Az a felajánlkozó jó fiúkra vonatkozik.
"Ha a csajt nem érdeklem fizikailag" - na ez az, ami ennél jóval komplexebb"
Egyáltalánnem komplex, mert monden kapcsolat fizikai vonzalommal indul. Ha ez nincs az nem kapcsolat maximum haverság. Ilyen esetben a csaj, akár erőt is vehetne magán, hogy helyre Jöjjön és nem csak saját maga miatt.
" minden nő szemét, egoista, lelép stb."
Hol állítottam ilyet? Az viszont tény, hogy a csajok két részre osztják a pasikat. Akikhez vonzódnak és akikhez nem. Akikhez nem azt egyéb célokra használják fel, akikhez meg vonzódnak azokkal dugnak ha vannak állítólagos lelki bajaik, ha nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!