Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normális párkapcsolatban mennyi a heti szex mennyiség?
Nálunk 10 év kapcsolat után heti 4-5. Most 1 éves a fiacskánk, aki levett egy alkalmat fixen a heti gyakoriságunkból, előtte heti 5-6 volt. Kisgyerek mellett sokkal keményebb játék megszervezni az együttléteket, mint előtte volt. Büszkék vagyunk, hogy tudjuk tartani gyerkőc mellett is a heti 4-5-öt!
Aki napi 3-makat írt, ott felmerül a kérdés, hogy hogy van ennyi idejük rá??? :) Na persze itt csak az irigység beszél belőlem, mert én is el tudnék viselni még gyakoribb együttléteket, csak munka meg gyerek mellett ez szinte kivitelezhetetlen sajnos...
36F és 33N
13-mas:
Kicsit elgondolkodtatott, amit írtál a 2 hetente egyszeri gyakorisággal kapcsolatban. Kérlek ne vedd kötekedésnek, csak szeretném megérteni a következőt: Ha tényleg annyira nagyszerű a szex, amikor együtt vagytok, akkor hogy lehet az, hogy nem éled benned sűrűbben a vágy, hogy ezt a fantasztikus testi és lelki élményt újra átélhesd a szerelmeddel?
Az én fejemben ez kissé ironikusan fogalmazva így néz ki: "Ez annyira fantasztikus volt drágám, hogy most két hétig megint ne csináljuk"
Egyetlen logikus magyarázatot tudok elképzelni, hogy a saját vágyadat akarod annyira feltüzelni a két hetes várakozással, hogy már szinte megbolondulj az összeolvadás csodás élményéért. Talán attól félsz, ha sűrűbben szexelnétek, akkor csökkenne a varázs?
A másik logikus, de kevésbé kellemes verzió pedig az, hogy valójában mégsem annyira jó az együttlét, mint állítod. Hangsúlyozom, hogy nem kötekszem, csak megérteni szeretnélek! :)
17-es: 13-as vagyok
Egyik sem. Nem tudom, hogy miért de én nem tudom csak úgy megkívánni a szexet, nekem különleges nap, hangulat, este kell hozzá, ezen kívül megfelelő felvezetés. Viszont ha megkívántam a dolgot, attól kezdve tényleg szuper. Ez kb. egy külön kérdést megérne, hogy miért van így, mert nem tudom, de szerencsére a párom kitartó, és próbálunk javítani a dolgon. (a két hét már haladás)
Köszönöm a választ!
Ha elfogadsz egy apró tanácsot, próbáljátok fokozni az általános intimitást a mindennapokban. Összebújás, simogatás, kedves szavak, általános meleg hangulat. A tapasztalataim alapján az intimitás fokozása magával hozza a gyakrabban éledő szexuális vágyat is.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!