Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szexnél, vagy egyéjszakásnál mennyire fontos a
nő élvezete a pasinak? Vagy csak ő élvezzen el és
kész?
nekem bármilyen szexnél fontos,mert akkor szuper egy egy szeretkezés.....szerintem
2016. szept. 24. 11:49
Kedves érzelgős férfitársaim,idővel majd rájöttök magatoktól is hogy a kedvesség és az odafigyelés nem ér szart se.
2016. szept. 24. 11:51
Nekem fontos! Élvezzük mindketten és folytatása is lehet a dolognak!
Én adni is szeretek nem csak kapni.
F.
2016. szept. 24. 11:51
24/37 A kérdező kommentje:
Azért a pasinak tuti az orgazmus, de egy nő már meg sem érdemli a jó szexet mert belement egy ilyenbe?
Először válaszolnod kéne arra, hogy melyik pasinak? Utána én is tudok válaszolni.
2016. szept. 24. 12:19
Baromi mázlista vagyok, mert alig-alig volt olyan férfivel dolgom, akinek ne lett volna fontos az én élvezetem, akár egyéjszakás, akár tartósabb kapcsolatban. Az egyéjszakás szex nem attól lesz más, mint a tartós, hogy mindenki kielégíti saját magát ahogy tudja, az nem szex, hanem maszturbálás, csak nem kézzel, hanem egy másik ember testével. Az egyéjszakás azért egyéjszakás, mert valamilyen oknál fogva nem lesz folytatása. Attól még lehet azt úgy csinálni, hogy jó legyen. És azt gondolom, hogy két felnőtt, szexuálisan érett ember szexuális tevékenysége attól lesz jó, hogy mindketten élvezik a mások élvezetét. Akinek semmi pluszt nem ad a partnere élvezete, az sem érzelmileg, sem szexuálisan nem érett, akár férfi, akár nő az illető.
2016. szept. 24. 12:20
Nos,még a nevében is benne van EGY(1)éjszakás kaland. Legyen jó a tyúknak is,hogy aztán majd folytatni akarja? F_szomat. Az a cél hogy egyszer telivágjam és helókitti. Folytatni egy olyan olcsó kis nőcskével aki hanyattvágja magát az első szembejövőnek? Kösz nem.
2016. szept. 24. 12:51
"Ha valakinek nem jó a helyesírása,az általában arra utal,hogy nem épp értelmiségi :) Így már érted,hogy miért ezzel (is) érveltem?"
Ismerek olyan egyetemi professzort, aki simán leírja a lyukat j-vel és nem ismeri a -ba és a -ban közti különbséget. Ennyiből nem mondanám, hogy nem értelmiségi.
2016. szept. 24. 12:59
"Kedves érzelgős férfitársaim,idővel majd rájöttök magatoktól is hogy a kedvesség és az odafigyelés nem ér szart se."
Sajnos sokan nem jönnek rá.
Amúgy vicces a kérdés. A sok rib*c sír, hogy nem szűzként kezelik.
Majd nekik is gyertyafényes vacsorával meg rózsa csokirral fogunk pitizni. Hát a fa**mat.
2016. szept. 24. 13:02
"Azért a pasinak tuti az orgazmus, de egy nő már meg sem érdemli a jó szexet mert belement egy ilyenbe?"
De, ha tesz a saját orgazmusáért.
2016. szept. 24. 13:03
Kapcsolódó kérdések: