Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt rajtam kívül olyan fiatal csaj, aki imádja, ha egy mackós pasi keményen megd. Gja?
Figyelt kérdés
Mármint értitek. Aki azt találja szexinek ha a srác nem 40kg, van egy kis hasa ÉS nem egy puhap.cs az ágyban2016. szept. 23. 12:07
21/31 anonim válasza:
Szerintem egyes lányokat a saját típusuk vonz, míg másokat pont az ellentétük vonz.
Pl nagyon sok duci lány bukik egy szál bél pasikra.
22/31 anonim válasza:
En mar a gondolatától is rosszul vagyok. Sajnálom nem tehetek róla, de nálam csak a normál izmos vagy a normál de inkabb vékony testalkat jön be. Es ha még a intellektuàlisan vonzana is egy mackos pasi, szexuálisan a legkisebb mértékben sem.
23/31 anonim válasza:
Sosem értem hogy most akkor ki mackós és ki kövér.Pl a 13-as Bödét említi,na neki bármikor hagynám hogy jól gerincre vágjon (csak ne földhöz mint a norvégot :D),de a sörhasas,magukat mackósnak nevező kövér palikat nem engedném be az ágyamba.
24/31 anonim válasza:
Bödét kívánod? Ember, akkora paraszt a beszédstílusa alapján, hogy vízummal engedik ki a disznóólból.
25/31 anonim válasza:
Az lehet de valamiért mégis bejön :D
26/31 anonim válasza:
Pont a Böde b**zd meg :D ? A fogait láttat már? Csak kicsit vannak összekócolva. Meg az még hagyján hogy akkora paraszt hogy füstölőbe jár szaunázni,de még s*gg hülye is. Ráadásul egy ekkora állatnak belegondolsz milyen szaga van? De legalább egy tehetséges futballistától indulnál be,ne ettől a szerencsétlen grizzlytől.
27/31 anonim válasza:
Na most akkor hiába edzettem évekig, kiderül, hogy minden lánynak a "mackós" pasik az ideáljai. :D milyen "kár" hogy sosem leszek mackós, mert meghízni azt nem tudok.
28/31 anonim válasza:
Utolsó hidd el, hogy nem.. 😀 én normálisan kinezo se nem vékony, se nem kövér srác vagyok még sincs szerencsém..szóval gyurj csak nyugodtan 😂
29/31 anonim válasza:
186 cm, 100 kg, írhat aki szintén igy gondolja :)
30/31 anonim válasza:
Nekem kizárólag a mackós testalkat jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!