Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek, sőt imádok csajok arcára ráélvezni. Nagyon szeretem ezt a fajta befejezést. Lányok szerintetek ez beteg dolog? Őszinte és nem gúnyos válaszokat kérnék, ha lehet!
Köszönöm a válaszaitokat Kedves 19. és 20. !!!
19. díjazom azt, hogy így állsz hozzá ! 20. Neked meg Örülök, hogy élből NEM szólod le azokat a lányokat, akik ezt szeretik !!!
Látjátok srácok.
Pont az ilyen nők miatt keresek csak szüzeket, akik még nem is láttak fäszt, csak képen.
Akar a halál csókolgatni egy olyan nőt, akinek más férfiak az arcára/szájába élveztek... vagy bárhova máshova, egyébként. Az meg egyenesen gyomorforgató, hogy később ilyen legyen a gyerekeim anyja.
Szia Kedves 27. !
Akkor Téged ez felizgat ha ráélveznek az arcodra ?? ;)
Gondolom lány vagy !
Szerintem nem betegség korántsem itt kezdődik :D
Én élvezem...na meg persze a barátom is :D Ennyi kompromisszum belefér egy kapcsolatban (mint a sperma lenyelése is) és ezt mint nő mondom, nő társaimnak, ez a fajta hozzáállást, nagyon meghálálják a fiúk és nagy örömet szerzünk nekik :). Bár mondjuk nekem sosem jelentett ez "áldozatot", tetszik a helyzet :)
Köszönöm a válaszodat Kedves 29.!
Jó, hogy így állsz :D !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!