Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor már majdnem ágyba viszem a kiszemelt nőt, jön valaki és bekever. Mit tegyek?
Semmit. Éretlen nő, aki mindenben a "barátnőjére" hagyatkozik.
Keress másikat.
Te maximum csak szeretnél ágyba vinni valakit.
Kamus gyökér.
Van ilyen. Nekem egyszer fordult elő, egy fesztivál szerűn voltunk, eléggé fűztem a csajt, együtt mentünk mint "randi", kiöntötte a lelkét, végighallgattam, már tényleg a csókolózás előtt álltunk és jött egy ismerősöm aki idősebb volt és egy amatőr bandában játszott, nemrég léptek fel, és kb 30 perc beszélgetés alatt lenyúlta a csajt. Úgymond előmelegítettem, már a csaj teljesen megnyílt és ezt kihasználta. Hát nem maradtunk barátok.
Tudom én is béna voltam, még fiatal voltam és nem elég tökös, de a csajozó fázisom eleje volt. Ma már ilyennel nem lenne probléma, de akkor még könnyű volt ilyet csinálni velem.
Mindenesetre egy szemétség volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!