Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek búvóhelyeket, ahol izgalmas lehet szexelni? Ti milyen extrémebb helyeken szexeltetek eddig?
Sosem próbáltunk még ilyet, autóban volt orális szexben részem vezetés közben autópályán, de az nagyon jó volt.
Van esetleg Budapesten valami szép hely, ahol lehet szexelni a város fényét nézve és nem találkozunk arra járóval?
Illetve a lesifotósokat is szeretnénk elkerülni.
Moziban is vettünk már szándékosan a legrosszabb legrégebbi filmekre is jegyeket, csak azért, hogy egyszer szexelhessünk bent, de mindig ült mellénk valaki, sosem jött össze...
Valami tippet tudtok adni?
Én régi elhagyatott temetőben csináltam exemmel :D haláli volt.
18/l
A temetős az nekem már morbid és gusztustalan eléggé, pedig nem vagyok prűd egyáltalán.
Szerintem szinte bárhol lehet, ha nem premier plán néznek, az meg, hogy észrevehet valaki az izgalmassá teszi. Pl., ha mozi után nem lifttel mentek a kocsihoz mondjuk a plazaban, hanem a lépcsőn ott is lehet, mert a lépcsőt nem sokan használják, inkább lifteznek. Mi többször is csináltuk ott mindenfélét a volt barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!