Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom régebben annak a csajnak vette el a szüzességét akit gyűlölök. Elment a kedvem vele a szextől. Hogy gondoljak másra?
Épp a szexet tervezgetjük. Nekem ő lesz az első és ma beszélgettünk erről mikor mondja h ennek a csajnak is ő vette el a szüzességét. Azóta ez van előttem, és elment a kedvem az egésztől.
18L
Azt a lányt régebben ismerem mint a barátom, olyanok miatt meg nem gyűlölök senkit mert jobb csaj mint én. De nem is írtam ilyet ide.. A barátomon nem kértem számon semmit. Ő mesélte el nekem tegnap, és nem gondolom hogy gyűlölnie kéne a csajt.
Nem tudom miért vádaskodsz itt de te sem vagy különb mint az általad említett 32%-os válaszoló! ;)
#12: A kérdésre válaszolj, mert unalmasak az olyan barmok akik veszekedni járnak a kérdések alá.
Tanulj meg írni ha már mindenáron okoskodni akarsz. Ez mit jelent?
"Ugyan mi miatt gyűlölnék mást te 18 éves pi*a?" Te miért gyűlölnél mást? Mi van?
Mi alapján pi*ához le másokat?
Ez a szó is mit jelent? :"keretinenél"
Javaslom a helyesírási szótár használatát! A kommentedet jelentettem, a való életben gondolom a kisebbséghez tartozol és egy nagy nulla vagy :) buta meg mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!