Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex idegennel? Valakivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex idegennel? Valakivel előfordult már?

Figyelt kérdés
Előfordult már veletek hogy olyan emberrel szexeltetek akit még aznap (vagy pár napja) ismertetek meg, de késöbb megbántátok?

2016. szept. 20. 15:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Házi buli volt és mindenki kicsit be volt csiccsentve. Nem volt kedvem lelépni meg egy csajnak se és nekiültünk ketten borozni hajnal felé, a többiek már vagy elmentek vagy aludtak. Láttam már korábban is, de csak köszönés jelleg volt. Elkezdte sajnáltatni magát, mert milyen rossz neki, én végig hallgattam és nagyon "hálás" lett. Na mondom most vagy soha... nem kellett győzködni egyáltalán. Megbánni nem bántam meg, csak hamar elélveztem és utána visszagondolva lehet nem érte meg végig tűrni az a sok siránkozást, mert ugye a kisördög végig bennem volt. Nem nekem való az alkalmi, ennyi.
2016. szept. 20. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen. Mondjuk nem bántam meg.
2017. nov. 8. 22:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem még nem. Pedig jó lenne akár itteni lánnyal is. Budapest

20F

2018. jan. 7. 12:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Bulikban olykor olykor előfordul
2018. jan. 7. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!