Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A smárolás az már szex?
Nem azt kérdezem, hogy ha van párod, de mással csinálod, akkor megcsalás-e. Hanem azt, hogy két más párral nem rendelkező ember csókolózik, akkor az már szex-e. Erkölcsi értelemben elsősorban.
Miért igen? Miért nem?
Nem az.
A szex eredetileg az utódnemzést jelenti, tehát közösülés.
A csókolózás nem utódnemzés, nem közösülés.
Szexualitásnak minősül minden nemi tevékenység. Azaz minden olyan, amiben nemi szervek vesznek részt.
A smárolás bár szoros összefüggésben van a nemi tevékenységgel, mégsem minősül annak, mivel abban csak a szájak vesznek részt, tulajdonképpen egyfajta rituális szájból szájba etetést imitálva.
Ha csak a gyereknemzés szex, akkor lényegében semmi sem szex, az anál sem, főleg a meleg anál.
Ha csak a behatolás szex, akkor a kölcsönös maszti sem szex. És akkor a leszbik nem is tudnának szexelni.
Tisztában vagyok azzal, a smárolás intim és erotikus, de semmiképpen sem behatolás.
A kérdés az, hogy kinek hova számít a smárolás, szex vagy nem, akkor, ha dolgot erkölcsi értelemben vesszük.
Például ha a párom mással smárol, akkor joggal érezhetem, hogy megcsalt. De mondjuk én azért még vallásosként sem érezném bűnnek, ha a párommal az eljegyzés előtt smárolok.
Nektek hova számít a smárolás?
"Nektek hova számít a smárolás?"
Attól függ, kivel. A feleségemmel az intimitás kifejezésébe, a szeretőmmel az előjátékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!