Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nem tud elmenni meg lelankad, az a nő hibája?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nincs a dologban betegség, alkohol, függőség vagy bármi ilyesmi, és a férfi huszonéves, tehát a kora se lenne ok. Nem történt semmi rendkívüli se aktus előtt, se közben.
Ha menet közben lelankad, és nem tudja folytatni, nem tud elmenni, az a partnere hibája?
2016. szept. 19. 11:39
11/12 anonim válasza:
Lehet akár az is hogy a nő hibája, de ugyan úgy a férfi hibája is lehet. Nem vagyunk egyformák, nem egyformán reagáljuk le a dolgokat. Nekem is volt olyan hogy csütörtök lett. De azt tudom ha akkor a csaj bármit mond, vagy szemre hányást tesz, de még ha esetleg megkérdi hogy MIVAN ? , az tuti hogy sose lettem volna képes folytatni. Nem szólt semmit , mintha ez lett volna legtermészetesebb dolog a világon. Majd következő nap is ugyan igy történt minden, A harmadik nap mintha megfordult volna világ , minden ment rendesen. Utána még egy évig voltunk együtt de sose volt ilyen . Hogy miért volt azóta se tudom . Azalatt az év alatt volt idő és bepótoltuk rendesen.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát pedig mindent beleadtam, ami addig bejött neki. Napi többször rám mászik, szóval nem hinném, hogy magával az aktussal lenne problémája.
A munkája nem annyira stresszes, hogy szabin zavarja, akkor csinálja más a dolgait, és kész.
2016. szept. 19. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!