Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mikor számít egy mell kicsinek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 13:12
11/15 anonim válasza:
Amiket 7-es linkelt, azok alapján elég nehéz megállapítani, mert nekem első 2-től nagyobb de második 2-től kisebb, de lényegében kicsi.
12/15 anonim válasza:
Semmi jelentősége a mell méretnek! Az összhatás számít, nem külön külön egy egy testrész! Egy nő ugyanúgy lehet szexi és kívánatos ha kicsi a melle, mintha nagy lenne! Minden férfinak más és más tetszik.
13/15 anonim válasza:
Opsz... Most nézem, hogy nem is a kérdésre válaszoltam :(
Nos nekem is akkor kicsi, ha már nem érzem a tenyeremben.. . :(
14/15 anonim válasza:
Nálam nincs olyan hogy kis mell. Ha tetszik arcra a lány, akkor bármilyen kicsi lehet a melle.
15/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2016. szept. 20. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!