Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kényelmes számomra óvszerrel szexelni?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel mindig gumi nélkül szexelünk, mert gyógyszert szed, de próbáltuk gumival is párszor, de nagyon nem élveztem, sőt ahogy meglátom a gumit a kedvem is elmegy és lelankad a farkam, pedig még fel sem raktam. Kevésszer sikerült így szexelni, de akkor sem éreztem szinte semmit a szexből és egy idő után ugyanúgy elmúlt a szexuális vágy. Az elején azt hittük, hogy azért mert kicsit vastagabb gumival próbálkoztunk, de a legvékonyabb óvszernél is ugyanezek a problémák előjönnek. Mi lehet a probléma és esetleg valami megoldás erre? Köszi a segitséget! 17/L; 20/F2016. szept. 16. 01:32
1/10 anonim válasza:
Én is utálom az óvszert. De még mindig jobb, mint a nem kívánt terhesség.
2/10 anonim válasza:
Javasolnám pszichiáter bevonását! :/
3/10 anonim válasza:
pszichiáter..de okos vagy. szted attól jobb lesz h kap vmi alprazolám vagy benzodiazepin hatóanyagú sz.art és örök életére zombi lesz vagy sorozatgyilkos.. okoos
4/10 anonim válasza:
Általában az szokott ilyenkor a baj lenni, hogy aki a szexuális életét gumi nélkül kezdi megszokja azt az ingeráradatot amit szex közben érez, és ha azt csökkented pl a gumival, akkor úgy érzed, hogy nem érzel semmit. Ha valaki gumival védekezik már az első alkalomkor amikor szexelt, ő tudja érzékelni azokat az ingereket még gumin keresztül is, mert rá tudott állni az ingerküszöbével. Legalább is ezt tapasztaltam az életem során. Viszont aki gumi nélkül nem érez semmit az nagyon rosszul fog járni, ha egy olyan életszakaszt él át, hogy nincs stabil kapcsolata, csak váltogatja a partnereket, így ki van téve egytől egyig minden nemi betegségnek, és őrült nőszemélynek aki azt mondja hogy védekezik, közbe meg nem.
5/10 anonim válasza:
*gumival nem érez semmit
bocsánat elírtam. :D
6/10 anonim válasza:
Nem a gyógyszerekről beszéltem!
De ha a "Teremtés koronájának" pszichés zavart okoz a gumi használata, mert hím soviniszta körökben ez ledegradálo!
"Zokniban lábat mosni". Meg egyébb baromságok!
Hát kedves fiúk, férfiak! Aki ilyen zavarban van az hokizzon otthon!
7/10 anonim válasza:
Nekem sem az. Sőt, nekem le is konyul az óvszertől. Egyszerűen nem menne benne.
8/10 anonim válasza:
amikor mi kezdtük a szexet a barátommal az első pár alkalommal neki is visszaesett a merevedése amikor felhúzta a gumit, de idővel megszokta, ő megtanult együtt élni vele, azóta is így szexelünk . szerintem csak idő kérdése hogy hozzászokjon az ember, bár én csak a barátom tapasztalatait tudom tolmácsolni
9/10 anonim válasza:
Ha gyógyszert szed minek a gumi?
Amúgy mi se használunk, párom is utálja meg nekem se az igazi.
Jó pár éve védekezés nélkül csináljuk odafigyeléssel, kényelmesebb és jobb. A fogamzás gátlót is kiprobáltam, de mindegyik azt a hatást érte el, hogy csökkent a nemi vágyam ...szinte már szar volt. Amint letettem jobban is lettem><
10/10 anonim válasza:
Altalaban a sracok mondjak hogy nem kenyelemes es erre a csajok kiakadnak, de en csak vagyok es nagyon sert az oveszer ezert annelkul csinaljuk, eddig nem volt baj. szerintem szervezettol fugg, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!