Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez orgazmus közeli állapot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez orgazmus közeli állapot?

Figyelt kérdés

vettem egy vibrátort, egyenlőre csak a csiklómnál használtam.. ültem a kádban, és néha ilyen hűvös érzés volt ott lent, és amikor lenyúltam nagyon nagyon nedves volt, pedig csak a csiklómra köptem, és arra sem annyit, hogy ha lefolyt volna, akkor ilyen tócsa fogad, szóval mindegy, izé. ilyen erős érzés volt meg mindjárt bepisilek féle.

barátommal még soha nem élveztem el. ez gondolom azért van mert én jómagam soha sem maszturbáltam. szégyenletes, rossz dologként lett kb belémnevelve a szex.

megszeretnék tanulni elélvezni. tippek? lányok volt valaki közületek aki 19 20évesen tanulta meg az ilyesmit?

19/L

2016. szept. 15. 23:30
 1/2 A kérdező kommentje:
amúgy ez az érzéshez is kb 40perc kellett.. meg sok fantázia..
2016. szept. 15. 23:31
 2/2 RRR ***** válasza:
100%

jó úton haladsz

át kell lépned a beléd nevelt "fékeket"....

a szexet,orgazmust egy szuper dologként kell megélned,nem rosszként

ha ezt meg tudod tenni,nagyon ,nagyon élvezni fogod a szexet az biztos

hisz ,ha tudtál mindezek ellenére vibrit venni,akkor nem sok,kell,hogy végre önmagad légy...

2016. szept. 15. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!