Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szóltok ehhez a "romantikus" fantáziához?
Réges-régi álmom, hogy egy lány romantikusan-nőiesen öltözve (szoknyában, szép cipőben) jöjjön velem a természetbe. Én segítek neki, ha a ruha miatt nehezen tud haladni, ezzel egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Aztán egy szép helyen lepihenünk, leterítünk egy pokrócot, csókolózunk, eljátszadozunk és a végén egymáséi leszünk.
Szóval, mit szólnátok, ha egy pasi ezt szeretné veletek eljátszani? Lenne olyan helyzet, amikor belementek? (Ha a ruhának/cipőnek bármi baja lesz, természetesen venne nektek újat. :))
Nekem nem jon be, tul sok buktatot latok benne, de elvbem azep persze.
17L
Én nekem nem nagyon jön be a dolog. Ha erdőbe vagyunk akkor kullancsveszély... ha meg csak szimplán egy mezőn ott meg tiszta hangya minden. Minden teli van kis bogarakkal. Nem tetszik a dolog... talán azt egyedül bírnám benne hogy egyedül lehetnénk a néptől távol
16/F
En nem birnam, szunyogok,hangyak,kis bogarak..... probaltuk egyszer exemmel, de mar a seta kozben kb 20 szunyog csipett szet minket ugyhogy visszafordultunk 😁 Tengerparton is probaltuk ejszaka pokrocon.. hat utana vakarhattam ki a homokot minden lyukambol.... 😁
24/L
Micsoda élmény lenne😊
En 22 évesen is elviselném az ilyen romantikus együttléteket. Természetesen magassarkúban, cipel jen csak a karjai közt 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!